AFAS Consultancy
Onze AFAS consultants maken het verschil

Van Implementatie tot Optimalisatie

Je maakt gebruik van de software van AFAS of je bent van plan de overstap te maken. Het is belangrijk om te weten dat het succes begint bij de inrichting. Vrijwel ieder proces kan tegenwoordig ingericht worden binnen AFAS maar dit is niet het belangrijkste. Wij geloven dat het succes van AFAS software wordt bepaald door de consultant die jullie bedrijfsprocessen weet te vertalen naar de beste oplossing. Onze consultants maken daarin het verschil door hun visie op het inrichten en het vertalen van deze bedrijfsprocessen. Verder is het van groot belang dat jij als eindgebruiker eenvoudig gebruik maakt van de software en de daarin ingerichte bedrijfsprocessen. Je wilt leren van de juiste mensen. Dit is in onze ogen niet alleen een kennisexpert maar ook een waardig gesprekspartner.  

AFAS Implementatie

Wat een goed nieuws, je hebt gekozen voor de software van AFAS, een gouden stap! Simplex richt de software zo in dat jij het optimale uit de software haalt. Om dit zo goed mogelijk te doen start de implementatie altijd met een procesinventarisatie. Door deze uitkomst te vergelijken met de best-practice van AFAS komen wij tot de juiste inrichting. Samen met jou maken wij een succes van de implementatie. AFAS kent immers geen geheimen voor ons ervaren team van consultants.

AFAS Optimalisatie

Je werkt al enkele jaren met de software van AFAS. Dat is mooi! De kans is echter groot dat er nog veel meer uit de software van AFAS te halen valt. Is jouw organisatie de laatste jaren gegroeid? Dan is de kans heel erg groot dat de processen inmiddels ook geëvalueerd zijn. Wij ondersteunen je hier graag in. Simplex is immers ontstaan uit de ambitie om bedrijven alles uit de software van AFAS te laten halen.

Procesoptimalisatie

Niets is zo belangrijk voor een groeiende organisatie als het efficiënt inrichten van de interne processen. Met ons team van bedrijfseconomische professionals voeren wij graag een check uit bij jouw organisatie. Waar zitten de bottlenecks en waar gaat waardevolle tijd en/of informatie verloren in processen? Ons doel: bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk inrichten. Hiervoor gebruiken wij de software van AFAS.

Wij optimaliseren uw:

Klaar voor de volgende stap?

Neem contact op Neem contact op