3 dagen op basis van de standaard van AFAS

AFAS cursusmanagement

Met cursusmanagement van AFAS is het mogelijk om evenementen aan te maken en via InSite kunnen deelnemers zichzelf eenvoudig aanmelden en deelnemen aan bijvoorbeeld een evenement of cursus.

Ik wil meer informatie

De mogelijkheden

Door middel van workflows wordt er een gestroomlijnd proces gecreëerd binnen de cursusmanagement module. Het is mogelijk (verplichte) cursustrajecten aan te maken voor (nieuwe) medewerkers t.b.v. het onboardingsproces. Dit kan een training maar ook een spelletjesavond zijn voor de werknemers van jouw organisatie! Naast het aanmaken van deelnemers, cursusdocenten en cursuslocaties, kun je ook andere praktische zaken vastleggen, bijvoorbeeld: het minimum- en maximum aantal deelnemers, routebeschrijvingen, evaluaties en certificaten.

Hoe werkt het?

Bepaal de cursussen/evenementen

Welke cursussen wil je beschikbaar stellen aan welke medewerkers? Zijn er verplichte trainingen die gevolgd moeten worden? Welke cursus levert een certificaat op en zit daar een vervaldatum aan vast? Daarna ga je denken aan de juiste omschrijving van de training. Kort en bondig, zodat medewerkers snel zien wat de cursus inhoudt.

Bepaal de processen

Wie mag een inschrijving doen? Welke personen krijgen een signaal als een vervaldatum nadert en hoe verloopt het inschrijvings- /aanmeldingsproces? Daarnaast is het ook mogelijk om evaluaties en automatische berichtgevingen in te richten. Dit kan per rol/functie binnen de organisatie gepersonaliseerd worden.

Management informatie

Als management wil je ook kunnen sturen aan de hand van de beschikbare informatie. Met de cursusmanagement module is deze informatie eenvoudig in te zien op het standaard dashboard op AFAS InSite. Deze informatie kan weer gebruikt worden om te sturen binnen jouw organisatie.

Voordelen van cursusmanagement?

  • Alle informatie over cursussen en evenementen zijn voor iedereen toegankelijk. Van het nieuwe aanbod tot reeds gevolgde evenementen en cursussen.
  • Opleidingsaanvragen met eventueel een terugbetalingsconstructie
  • Medewerkers kunnen zichzelf eenvoudig aan- en afmelden
  • Bijhouden van presentielijsten
  • Management informatie via het standaard dashboard
  • Koppelingen met e-learning platforms
Benieuwd naar de mogelijkheden?Neem contact met ons op

Cursusmanagement inzetten binnen jouw organisatie?

Neem contact op Neem contact op