👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

AFAS Consultancy

Onze AFAS consultants maken het verschil binnen jouw organisatie door bedrijfsprocessen te optimaliseren aan de hand van de software van AFAS.

Meer dan alleen advies, de consultants van Simplex zorgen voor oplossingen

Een succesvolle overgang op AFAS vraagt om aandacht bij de inrichting. Vrijwel ieder bestaand proces kan worden overgenomen in AFAS, maar dit resulteert niet altijd in de beste oplossing. Wij geloven dat het succes van AFAS Software wordt bepaald door de consultant die jullie bedrijfsprocessen weet te vertalen naar de meest efficiënte oplossing, wellicht door bestaande processen te wijzigen.
Daarnaast staat het eenvoudig gebruik van de software door de eindgebruiker centraal.
De Simplex consultant maakt hierin het verschil door zijn visie over te brengen over de inrichting van bedrijfsprocessen in combinatie met talloze mogelijkheden in AFAS. De consultant is niet alleen een AFAS kenner, maar ook een waardig gesprekspartner.

AFAS Implementatie

Goed nieuws! Je hebt gekozen voor de software van AFAS, een gouden stap! Wij weten dat de implementatie van een nieuw systeem veel uitdagingen kent. De consultants van Simplex werken tijdens de implementatie intensief met jullie samen om van uitdagingen oplossingen te maken. De start van de implementatie begint met een procesinventarisatie waar we de basis leggen voor een succesvolle implementatie. Vervolgens bepalen we de inrichting aan de hand van de best-practice van AFAS. De projectleider van de implementatie bewaakt de voortgang van het project zodat we samen met jou een succes maken van de AFAS implementatie.

Neem contact opNeem contact op

AFAS Optimalisatie

Na een AFAS implementatie kan er binnen een korte periode veel veranderen. De bestaande processen in AFAS zijn niet meer in staat huidige ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering op te vangen. Je kunt door middel van optimalisatie binnen een korte tijd snel profiteren van nieuwe functionaliteiten in AFAS. We gaan graag het gesprek aan om bestaande processen te evalueren en daarnaast de knelpunten te belichten. Onze AFAS consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in AFAS laten graag zien op welke manier je structureel meer uit de software kunt halen.

Optimaliseer jouw AFAS omgevingOptimaliseer jouw AFAS omgeving

Onze optimalisatie pakketten

Door de brede ervaring van ons AFAS Consultancy-team zijn wij erachter dat er altijd kansen liggen om optimaliseren. Om onze klanten de software zo efficiënt mogelijk in te laten zetten, zijn de Simplex Optimalisatie pakketten gecreëerd. Dit zijn 1, 2 of 3-daagse sessies met onze consultants op het gebied van Cursusmanagement, Digitaal ondertekenen of bijvoorbeeld Onboarding. Dit allemaal binnen de software van AFAS en op basis van de AFAS standaard. Kijk hier voor het volledige aanbod!

Dit zijn een aantal van onze succesverhalen

Plan direct een kennismaking met ons in

We gaan graag met je in gesprek We gaan graag met je in gesprek
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring