Onze klanten aan het woord

Lees wat onze klanten over de samenwerking met Simplex vertellen.

CameraNu aan het woord

''Misschien hebben we zelfs wel efficiënter kunnen werken dan wanneer we fysiek met elkaar zouden gaan zitten. We zorgden ervoor dat we bepaalde momenten met elkaar konden sparren en overleggen en dat werkte voor ons super!''

Lees meer

Melis Logistics aan het woord

‘’ Naast het feit dat de geschikte consultant werd gematched bij onze business, hebben wij zelf ook echt de drive om de software optimaal te benutten. Een gouden combinatie voor Melis Logistics.’’

Lees meer

De Jong Verpakking B.V. naar AFAS

De Jong Verpakking B.V. maakt gebruik van AFAS.

Lees meer

Succesvolle implementatie van AFAS bij Missing Piece

Afgelopen jaar zijn wij beperkt begonnen met de HRM module van AFAS, vervolgens hebben wij gekozen om de payroll in te richten en als laatst hebben wij digitaal ondertekenen ingericht, intern en voor onze klanten in combinatie met het OutSite portal.

Lees meer

Één jaar later bij Tosch!

Tosch Automatisering & Security uit Barneveld is al enige tijd klant van ons. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook meegeholpen met het uitbouwen van AFAS binnen dit bedrijf. Benieuwd hoe het bedrijf in het afgelopen jaar is ontwikkeld en hoe Simplex daar aan bij heeft kunnen dragen? Hieronder het verhaal van directeur Daan Morren over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar:

Lees meer

Actief meedenken bij de start van OBAM!

Binnen het Finance domein hebben wij AFAS geselecteerd als financiële administratie voor OBAM Investment Management, waarbij wij Simplex hebben geselecteerd om de HRM/Payroll, geïntegreerd binnen AFAS, in te richten. Simplex ondersteunt het volledige verloningstraject voor ons als werkgever, en de employee self-service voor de medewerkers via de Insite app.

Lees meer

Ondersteuning bij de snelle groei van Wajer!

We zijn vorig jaar gestart met de inrichting samen met Simplex. Sinds november gebruiken we de werving & selectie module van AFAS en is werkenbijwajer.nl live. Sinds januari van dit jaar zijn we live met AFAS/HRM Payroll, Insite en de Pocket app. Simplex heeft de inrichting begeleid maar verzorgt ook de salarisadministratie en het functioneel beheer voor Wajer.

Lees meer

Één overzichtelijk systeem waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden

Simplex heeft ons ondersteund in het digitaliseren van het Werving & Selectieproces in AFAS. Daarnaast hebben zij samen met ons de InSite geoptimaliseerd, de gesprekkencyclus ingericht en biedt Simplex Payroll ondersteuning bij de loonadministratie.

Lees meer

Van papierfabriek naar digitale werkstroom

Simplex heeft ons begeleid in het verbeteren van onze bedrijfsprocessen middels AFAS. Handmatige processen zijn gedigitaliseerd en alle gegevens worden nu gewaarborgd in één systeem

Lees meer

Snel schakelen en meedenken met onze uitdagingen

Er is nu meer overzicht voor zowel onze medewerkers als onszelf. Loonstroken, vakantiedagen, jaaropgaven, alles rolt net zo gemakkelijk uit het systeem.

Lees meer
© 2021 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring