👋 Meer weten over onze cases?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Onze klanten aan het woord

Lees wat onze klanten over de samenwerking met Simplex vertellen.

Nebest aan het woord

Jeroen Post, IT-manager bij Nebest. Projectleider voor de implementatie van AFAS en functioneel beheerder. De afgelopen 3 jaar stonden mijn werkzaamheden in het teken van AFAS: 80% gericht op AFAS en 20% op andere automatiseringen binnen IT.

Lees meer

PRé Sustainability aan het woord

We zijn eind vorig jaar met HRM/Payroll begonnen en op 01-01-2023 live gegaan. De implementatie is snel gegaan, Simplex werd snel betrokken omdat de salarisverwerking werd uitbesteed aan Simplex. Naast de HRM/Payroll zijn we in juli 2023 met de ERP module live gegaan. Na de live-gang van ERP werd Simplex weer betrokken door ook het beheer van AFAS op te zetten.

Lees meer

Saman Groep aan het woord: Één overzichtelijk dashboard voor alle HR-data

Één overzichtelijk dashboard voor alle HR-data. Na de live-gang van AFAS in januari 2023 maakt Saman Groep sinds juni 2023 gebruik van de Power BI dashboards ontwikkeld door Simplex. In combinatie met een uitgebreide AFAS-inrichting krijgen zij in deze dashboards duidelijke inzichten in bijvoorbeeld instroom, uitstroom en verzuim.

Lees meer

Instituut Clingendael aan het woord

Wij werken sinds 2016 met AFAS. Voor mijn tijd bij Clingendael is AFAS al aangeschaft en met een vrij basale inrichting geïmplementeerd. Vervolgens zijn er een aantal optimalisaties gedaan aan de projectinrichting en ook zijn er veel analyses gemaakt voor het uitvoeren van controles, zoals de volledigheid van uren, onderhands? werk en productiviteit. Met een andere AFAS-partner hebben wij een aantal optimalisaties in de projectensfeer gedaan. Onze interne controller heeft met behulp van Simplex een aantal projectanalyses gemaakt. Ook zijn we met Simplex bezig om het projectenportaal verder te optimaliseren.

Lees meer

Holland Casino aan het woord over de samenwerking met Simplex

Niet alleen doen wat we vragen, maar ook nadenken over wat we niet gevraagd hebben. Nee durven zeggen op een voorstel, omdat Simplex weet dat het niet bij onze inrichting past. Dat vind ik prachtig! Ik heb het gevoel dat er een gedeelde verantwoordelijkheid is om AFAS tot een succes te maken.

Lees meer

Servicegemeente Dordrecht aan het woord

Het structureel wekelijks opleiden en de coaching vanuit Simplex heeft ervoor gezorgd dat onze mensen enthousiast werden om met AFAS te werken. Het is echt een feestje om binnen ons functioneel beheer team te werken. Efficiëntere en goedkopere bedrijfsvoering, maar ook het verkleinen van de kwetsbaarheid van kleinere gemeenten was een belangrijk doel om het Servicecentrum Drechtsteden (SCD) in 2008 op te richten. Inmiddels heeft de professionaliteit een vlucht genomen en is het Servicecentrum Drechtsteden, tegenwoordig het cluster ‘Servicegemeente Dordrecht van de gemeente Dordrecht’, alweer tien jaar expert in gemeentelijke bedrijfsvoering. Marco Huijzers van de Servicegemeente Dordrecht is in gesprek met Onze Willem over het traject dat zij samen hebben doorlopen.

Lees meer

Excent vertelt: Simplex heeft ons geholpen de AFAS omgeving verder te optimaliseren

In oktober zijn we samen met Simplex gestart met de implementatie van AFAS. In een kort tijdsbestek moesten we er dus voor zorgen dat zowel de Payroll als de eerste workflows live konden. Een leuke eerste uitdaging dus.

Lees meer

CameraNu aan het woord

''Misschien hebben we zelfs wel efficiënter kunnen werken dan wanneer we fysiek met elkaar zouden gaan zitten. We zorgden ervoor dat we bepaalde momenten met elkaar konden sparren en overleggen en dat werkte voor ons super!''

Lees meer

Melis Logistics aan het woord

‘’Naast het feit dat de geschikte consultant werd gematched bij onze business, hebben wij zelf ook echt de drive om de software optimaal te benutten. Een gouden combinatie voor Melis Logistics.’’

Lees meer

De Jong Verpakking B.V. naar AFAS

De Jong Verpakking B.V. maakt gebruik van AFAS.

Lees meer

Succesvolle implementatie van AFAS bij Missing Piece

Afgelopen jaar zijn wij beperkt begonnen met de HRM module van AFAS, vervolgens hebben wij gekozen om de payroll in te richten en als laatst hebben wij digitaal ondertekenen ingericht, intern en voor onze klanten in combinatie met het OutSite portal.

Lees meer

Één jaar later bij Tosch!

Tosch Automatisering & Security uit Barneveld is al enige tijd klant van ons. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook meegeholpen met het uitbouwen van AFAS binnen dit bedrijf. Benieuwd hoe het bedrijf in het afgelopen jaar is ontwikkeld en hoe Simplex daar aan bij heeft kunnen dragen? Hieronder het verhaal van directeur Daan Morren over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar:

Lees meer

Actief meedenken bij de start van OBAM!

Binnen het Finance domein hebben wij AFAS geselecteerd als financiële administratie voor OBAM Investment Management, waarbij wij Simplex hebben geselecteerd om de HRM/Payroll, geïntegreerd binnen AFAS, in te richten. Simplex ondersteunt het volledige verloningstraject voor ons als werkgever, en de employee self-service voor de medewerkers via de Insite app.

Lees meer

Ondersteuning bij de snelle groei van Wajer!

We zijn vorig jaar gestart met de inrichting samen met Simplex. Sinds november gebruiken we de werving & selectie module van AFAS en is werkenbijwajer.nl live. Sinds januari van dit jaar zijn we live met AFAS/HRM Payroll, Insite en de Pocket app. Simplex heeft de inrichting begeleid maar verzorgt ook de salarisadministratie en het functioneel beheer voor Wajer.

Lees meer

Één overzichtelijk systeem waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden

Simplex heeft ons ondersteund in het digitaliseren van het Werving & Selectieproces in AFAS. Daarnaast hebben zij samen met ons de InSite geoptimaliseerd, de gesprekkencyclus ingericht en biedt Simplex Payroll ondersteuning bij de loonadministratie.

Lees meer

Van papierfabriek naar digitale werkstroom

Simplex heeft ons begeleid in het verbeteren van onze bedrijfsprocessen middels AFAS. Handmatige processen zijn gedigitaliseerd en alle gegevens worden nu gewaarborgd in één systeem

Lees meer

Snel schakelen en meedenken met onze uitdagingen

Er is nu meer overzicht voor zowel onze medewerkers als onszelf. Loonstroken, vakantiedagen, jaaropgaven, alles rolt net zo gemakkelijk uit het systeem.

Lees meer
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring