Simplex Connect helpt wanneer het net even wat technischer wordt.

Simplex connect is het verlengstuk van AFAS

Simplex Connect helpt waar het net even wat technischer wordt. De implementatie is gelukt, maar er zijn nog wat zaken die nog handmatig gedaan worden. Simplex Connect helpt je om dat laatste stukje ook nog te automatiseren.

Je wilt een koppeling tussen AFAS en een ander systeem.
Je wilt dat al je dossieritems geïmporteerd worden in AFAS.
Je wilt een analyse die automatisch je importbestand vanuit een ander systeem omzet in het juiste formaat.
Je hebt een ander maatwerk vraagstuk.

Simplex Flow

Verder automatiseren waar AFAS stopt, dat is de reden dat we Flow hebben ontwikkeld. Met Flow maak je een 'Flow' waarmee je bepaalde processen kunt automatiseren, die binnen de standaard van AFAS niet kunnen. Hiervoor maak je gebruik van connectoren (het is trouwens ook mogelijk te koppelen met andere systemen). Dit kan je zo moeilijk maken als je wilt. Je kunt onder bepaalde condities een andere afslag nemen, maar je kunt deze ook vrij simpel houden. Je kunt deze Flows handmatig draaien, of inplannen om op bepaalde tijden automatisch te draaien

Automatisch vullen UPN van gebruikers

Hier zie je een simpele Flow. Vanuit AFAS worden via een GetConnector alle medewerkers uit AFAS gehaald waar het UPN niet gevuld is. Vervolgens update Flow de gebruiker en vult het 'e-mailadres werk in bij het UPN veld.

Meer over FlowMeer over Flow

Conditioneel salaris ophogen

Hier hebben we een flow gemaakt waarin een conditie zit. We gaan medewerkers een salarisverhoging geven van €100,- als ze meer dan €2000,- verdienen, en een verhoging van €200,- als ze minder dan €2000,- verdienen.

Meer over FlowMeer over Flow

Urenboeken tool

We hebben onze Urenboeken tool. Hiermee maak je uren boeken gemakkelijk, en automatiseer je het berekenen en verwerken van overuren. Een medewerker stuurt zijn gewerkte uren in. Een leidinggevende keurt dit goed via de workflow. Als dit goedgekeurd is worden je uren verwerkt. Heb je overuren gemaakt? Dan kan je kiezen of je deze als tijd-voor-tijd wilt insturen, of dat je ze wilt laten uitbetalen. Je kunt ook aangeven tegen welk tarief je overuren wilt boeken, krijg je die misschien als 125% uitgekeerd? Je stelt het 1x in, en de rest gaat automatisch.

Dagboeken

Met deze tool boekt een medewerker zelf zijn dagen. Je voegt een titel en beschrijving toe. Je stelt een aantal of bedrag in, en je koppelt dit aan een looncomponent. Zo worden wijzigingen direct verwerkt in je loonverwerking, en heeft de medewerker overzicht. Ga naar simplexconnect.nl/dagboeken voor meer informatie en maak er meteen 1 zelf aan!

Ga naar dagboekenGa naar dagboeken

Benieuwd naar wat simplex connect voor jou kan betekenen?

Connect with us Connect with us