­čĹő Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Wij maken het onmogelijke mogelijk in AFAS software

Wij ontwikkelen integraties, webapplicaties en koppelingen voor AFAS Software. Onze producten zijn allemaal beschikbaar in de Connect AppStore. Hier kun jij jouw Apps aanschaffen, configureren en beheren. Staat jou gewenste oplossing er niet tussen? Wij denken graag met jou na over de mogelijkheden!

Simplex Connect: De AppStore voor AFAS

Wij ontwikkelen integraties, webapplicaties en koppelingen voor AFAS Software. Onze producten zijn allemaal beschikbaar in de Connect AppStore. Hier kun jij jouw Apps aanschaffen, configureren en beheren. Staat jou gewenste oplossing er niet tussen? Wij denken graag met jou na over de mogelijkheden!

Je wilt een koppeling tussen AFAS en een ander systeem.
Je wilt dat al je dossieritems geïmporteerd worden in AFAS.
Je wilt een analyse die automatisch je importbestand vanuit een ander systeem omzet in het juiste formaat.
Je hebt een ander maatwerk vraagstuk.

Urenboeken tool

We hebben onze Urenboeken tool. Hiermee maak je uren boeken gemakkelijk, en automatiseer je het berekenen en verwerken van overuren. Een medewerker stuurt zijn gewerkte uren in. Een leidinggevende keurt dit goed via de workflow. Als dit goedgekeurd is worden je uren verwerkt. Heb je overuren gemaakt? Dan kan je kiezen of je deze als tijd-voor-tijd wilt insturen, of dat je ze wilt laten uitbetalen. Je kunt ook aangeven tegen welk tarief je overuren wilt boeken, krijg je die misschien als 125% uitgekeerd? Je stelt het 1x in, en de rest gaat automatisch.

Dagboeken

Met deze tool boekt een medewerker zelf zijn dagen. Je voegt een titel en beschrijving toe. Je stelt een aantal of bedrag in, en je koppelt dit aan een looncomponent. Zo worden wijzigingen direct verwerkt in je loonverwerking, en heeft de medewerker overzicht. Ga naar simplexconnect.nl/dagboeken voor meer informatie en maak er meteen 1 zelf aan!

Ga naar dagboekenGa naar dagboeken

Direct in contact met een accountmanager?

Contact Contact
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring