👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Optimaliseer jouw AFAS omgeving

Onze AFAS consultants staan voor je klaar om jouw AFAS processen te optimaliseren, we bekijken waar de kansen liggen voor jouw AFAS-omgeving zodat je optimaal kunt profiteren van de software van AFAS.

Jouw AFAS omgeving volledig geoptimaliseerd

Als AFAS gebruiker mag het optimaliseren van processen niet ontbreken op jouw lijstje van vaste taken. Misschien is de optimalisatiefase nog wel belangrijker dan de implementatie van de software, na de implementatie werken jij en je team namelijk elke dag met deze software. Sterker nog, door processen te optimaliseren met behulp van AFAS, blijft de software van AFAS van toegevoegde waarde voor jouw organisatie.

AFAS optimalisatie

Na een AFAS implementatie kan er binnen een korte periode veel veranderen. De bestaande processen in AFAS zijn niet meer in staat huidige ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering op te vangen. Je kunt door middel van optimalisatie binnen een korte tijd snel profiteren van nieuwe functionaliteiten in AFAS. We gaan graag het gesprek aan om bestaande processen te evalueren en daarnaast de knelpunten te belichten. Onze AFAS consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in AFAS laten graag zien op welke manier je structureel meer uit de software kunt halen.

Onze optimalisatie pakketten

Door de brede ervaring van ons AFAS Consultancy-team zijn wij erachter dat er altijd kansen liggen om optimaliseren. Om onze klanten de software zo efficiënt mogelijk in te laten zetten, zijn de Simplex Optimalisatie pakketten gecreëerd. Dit zijn 1, 2 of 3-daagse sessies met onze consultants op het gebied van Cursusmanagement, Digitaal ondertekenen of bijvoorbeeld Onboarding. Dit allemaal binnen de software van AFAS en op basis van de AFAS standaard. Kijk hier voor het volledige aanbod!

Bekijk de optimalisatie pakketten Bekijk de optimalisatie pakketten

Nieuwe AFAS features implementeren

Jaarlijks levert AFAS verschillende updates uit waaronder de grote update in juni. Om AFAS zo optimaal mogelijk te gebruiken is het van belang dat je deze features implementeert binnen jouw proces. Onze AFAS-experts staan klaar om jou hierbij te ondersteunen.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dit zijn een aantal van onze succesverhalen

Plan direct een kennismaking in met Johan!

We gaan graag met je in gesprek We gaan graag met je in gesprek
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring