­čĹő Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

AFAS Functioneel beheer

Wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met onze functioneel beheerders en het Simplex Service Center. Of het nu gaat om tijdelijke of structurele ondersteuning Simplex staat voor je klaar.  

Meer halen uit AFAS software

Ons team functioneel beheerders staat altijd klaar om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van AFAS kennis. Ook wanneer er een tijdelijk tekort is aan personeel, kunnen wij dit gat vullen met ├ę├ęn van onze specialisten. Wij vinden het van groot belang dat bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen en de continu├»teit binnen een organisatie gewaarborgd is. Naast het onderhoud van jouw AFAS-omgeving of tijdelijke ondersteuning brengen onze consultants hun visie en ervaring mee en delen dit met jouw organisatie. Dit zorgt voor nieuwe inzichten en optimaal gebruik van de software.

Daarnaast begrijpen wij ook maar al te goed dat jouw organisatie zo snel mogelijk geholpen wil worden bij een plotseling vraagstuk. Ons service center helpt je snel weer op weg zonder dat je uit een werkproces hoeft te stappen.

Functioneel beheer

Het onderhouden van jouw AFAS-omgeving is van groot belang van jouw organisatie. Wijzigingen in wet- en regelgeving, veranderingen binnen bedrijfsprocessen of nieuwe functionaliteiten vanuit AFAS; onze specialisten blijven zich continu voeden met relevante kennis en inzichten die we kunnen toepassen. Wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met deze kennis of tijdens een personeelstekort. Naast het onderhouden kijken onze consultants ook met hun visie mee naar de huidige bedrijfsprocessen en hoe deze processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor komen de afdelingen dichter bij elkaar en worden de processen binnen jouw organisatie vertaald naar betere processen in AFAS. Op deze manier zorgen wij voor meerwaarde binnen jouw organisatie en het optimaal benutten van de mogelijkheden die de AFAS software biedt.

Functioneel beheer aanvragenFunctioneel beheer aanvragen

Tijdelijke extra inzet

Hebben jullie te maken met onderbezetting op de afdeling? Lukt het niet om een vacature ingevuld te krijgen? Simplex beschikt over een groot team aan consultants en functioneel beheerders die tijdelijk capaciteit kunnen leveren om de continuïteit van het AFAS beheer te borgen.

Contact opnemenContact opnemen

Simplex service center

Zelfs de beste AFAS-beheerders hebben wel eens behoefte om te sparren. Nieuwe inrichting of onderhoud aan de AFAS-omgeving? Je wilt zoveel mogelijk uit de mogelijkheden van AFAS halen. Het Simplex service center biedt een aantal uitkomsten voor deze uitdagingen. We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt, zonder uit het werkproces te hoeven stappen. Het team dat voor je klaarstaat kent meerdere specialisten die ervoor zorgen dat je snel bent voorzien van antwoorden. Het enige wat je nodig hebt, is een strippenkaart.

Neem contact opNeem contact op

Strippenkaart

Wij begrijpen dat jouw organisatie zo snel mogelijk geholpen wil worden bij een vraagstuk. Om dit zo effici├źnt mogelijk te doen werken wij op basis van een strippenkaart. Op het moment dat jij een strippenkaart bij ons afneemt, kan je op ieder moment een vraagstuk bij ons service center neerleggen. Onze functioneel beheerders gaan dan zo snel mogelijk aan de slag met jouw vraagstuk, zodat jij snel weer optimaal gebruik kan maken van de AFAS-omgeving binnen jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring