4 dagen op basis van de standaard van AFAS

AFAS CRM optimalisatie

2 dagen op basis van de standaard van AFAS

AFAS Workflow optimalisatie

Met AFAS Workflow optimalisatie bekijken we de huidige workflows binnen jouw organisatie analyseren en verbeteren deze, om het proces zo efficiënt mogelijk te houden.

4 tot 8 dagen op basis van de standaard van AFAS

Werving & Selectie binnen AFAS

Het gehele proces van sollicitant tot medewerker geïntegreerd in één systeem!

3 á 5 dagen op basis van de standaard van AFAS

Keuzesysteem arbeidsvoorwaarden AFAS

Het keuzesysteem arbeidsvoorwaarden geeft jouw de mogelijkheid om binnen AFAS flexibel om te gaan met de arbeidsvoorwaarden voor zowel werkgever als medewerker.

3 dagen op basis van de standaard van AFAS

AFAS cursusmanagement

Door middel van workflows wordt er een gestroomlijnd proces gecreëerd binnen de cursusmanagement module. Het is mogelijk (verplichte) cursustrajecten aan te maken voor (nieuwe) medewerkers t.b.v. het onboardingsproces. Dit kan een training maar ook een spelletjesavond zijn voor de werknemers van jouw organisatie!

Inrichting 1 dag

Werkplekplanner

We werken al een langere tijd vanuit huis en waarschijnlijk zal dat voor een deel voorlopig ook zo blijven. Om nu iedereen de gelegenheid te geven af en toe naar kantoor te komen hebben we de Werkplekplanner gemaakt. Daarmee plan je jezelf in op een werkplek en voorkom je dat er te veel mensen op kantoor zijn.

3 dagen op basis van de standaard van AFAS

Onboarding

Boeien en binden van nieuwe medewerkers! Voor veel organisaties is onboarding een HOT-item. En terecht! Hoe geef je de nieuwe medewerker de juiste begeleiding?

3 dagen op basis van de standaard van AFAS

InSite als intranet

Één portaal voor iedereen binnen je organisatie met daarin alle bedrijfsinformatie, documenten en processen die nodig zijn om je werk te kunnen doen.

2 dagen op basis van de standaard van AFAS

Digitaal ondertekenen

We werken nu heel veel vanuit huis en dat zullen we ook straks na Corona veel blijven doen. Toch zijn er documenten & contracten waar je een handtekening voor nodig hebt. Die hoef je niet meer te mailen of uit te printen en te versturen. Maak gebruik de digitale ondertekening in AFAS!