👋 Hulp nodig bij HRM/Payroll?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Een naadloze implementatie van AFAS binnen jouw bedrijf

AFAS HR implementeren of optimaliseren? Ons team staat klaar om jou te helpen.

Een naadloze implementatie van AFAS

AFAS HR is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een manier om hun HR-processen te stroomlijnen. Door gebruik te maken van workflows kun je al je HR processen eenvoudig in AFAS borgen. Bij Simplex hebben we al meer dan 650 bedrijven geholpen om hun HR-processen in AFAS in te richten en te optimaliseren. Zo kan AFAS HR jouw werving en selectieproces automatiseren, de salarisadministratie vereenvoudigen en ervoor zorgen dat het werkgeluk onder de medewerkers wordt verhoogd. Benieuwd naar wat Simplex hierin kan bijdragen? Neem dan contact met ons op of lees verder.

Contact opnemenContact opnemen

Implementatie van AFAS HR

Onze AFAS experts staan voor je klaar om jou te helpen bij de implementatie van AFAS. We hebben aandacht voor jouw proces en je medewerkers om de implementatie in goede banen te leiden. Onze Consultants doorgronden jouw bedrijfsprocessen en integreren deze naadloos in de software van AFAS.

Hulp nodig bij de implementatie van AFAS?Hulp nodig bij de implementatie van AFAS?

Optimalisatie van AFAS HR

Simplex kan jou helpen om je HR processen binnen AFAS volledig te optimaliseren, ons uitgebreide team van Consultants heeft geruime ervaring met deze processen en kunnen jullie op alle vlakken ondersteunen. Zo hebben we al meer dan 650 bedrijven geholpen om hun AFAS inrichting te optimaliseren. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

AFAS optimaliserenAFAS optimaliseren
AFAS Payroll specialisten bij Simplex

Uitbesteding van AFAS Payroll

Geen zorgen over de salarisadministratie. Wil je jouw salarisadministratie uitbesteden of optimaliseren? Het Payroll team van Simplex helpt jou om de salarisadministratie op rolletjes te krijgen. We helpen je bij het inrichten en optimaliseren van jouw Payroll processen in AFAS.

Meer lezen over PayrollMeer lezen over Payroll
Connect

AFAS HR implementeren?

We gaan graag met je in gesprek We gaan graag met je in gesprek
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring