Samen, Simpel, Sterker
Wij richten bedrijfsprocessen in met AFAS software.

Waar wij voor staan

Het is onze missie om bedrijven in hun kracht te zetten. Dit doen wij door bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten, waardoor jij je kunt focussen op de zaken die er echt toe doen. Wij geloven in de kracht van simpele bedrijfsprocessen die worden ondersteund door de software van AFAS.

Wat wij doen

Software is de bewezen oplossing voor het bereiken van onze missie. AFAS is hiervoor het juiste middel. Hoe goed de software ook is, het is volgens ons minstens net zo belangrijk om dit middel goed in te zetten. Om het maximale uit jullie AFAS-omgeving te halen, bieden wij drie diensten aan. AFAS Functioneel beheer, AFAS consultancy en het uitbesteden van de salarisadministratie. Met dit complete pakket zijn wij dagelijks bezig om bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. Van procesoptimalisatie tot het verzorgen van jouw salarisadministratie, bij Simplex ben je aan het juiste adres.

Het ontstaan van Simplex

Simplex is opgericht door Leobart van den Ham en Roy Schaap. 15 jaar geleden ontstond een vriendschap tussen de twee, 10 jaar later werden ze collega's bij AFAS Software en uiteindelijk zelfs zwagers. Zo was er niet alleen een goede band met elkaar, maar deelden ze ook een visie over het neerzetten van een bedrijf. AFAS Software maakt de beste bedrijfssoftware van Nederland en heeft een unieke en krachtige visie op de bedrijfsvoering. Deze bedrijfssoftware van AFAS raakt alle processen van de organisatie. Om de software in te richten en de processen te optimaliseren zijn kundige consultants van groot belang. Alle klanten van AFAS zijn daarom afhankelijk van goede consultants. Om deze consultants te kunnen aanbieden, werkt AFAS vaak samen met partnerbedrijven. Leobart volgde zijn hart en zijn jongensdroom kwam uit, een missie naar Jordanië om de vrijheid van de mensheid te beschermen. Toen Leobart terugkeerde vanuit Jordanië kwam het juiste moment om samen het verschil echt te gaan maken. Leobart en Roy stapten op 1 maart 2019 de kamer van koophandel binnen, 30 minuten later was Simplex geboren. Ontstaan vanuit een vriendschap en gedeelde visie om bedrijven in hun kracht te zetten door bedrijfsprocessen te optimaliseren te vereenvoudigen. Waar staat Simplex voor? Simplex is letterlijk simpel in het Latijn. Het is simpel om bedrijfsprocessen complex te maken. Het is pas echt complex om bedrijfsprocessen simpel te maken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op Neem contact op