👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Samen, Simpel, Sterker

Wij zijn de AFAS-partner die jou echt verder helpt. Klaar voor de volgende stap?

Waar wij voor staan

Het is onze missie om bedrijven in hun kracht te zetten. Dit doen wij door bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten aan de hand van de software van AFAS. Hierdoor kun jij je focussen op de zaken die er echt toe doen. Het is heel simpel om zaken complex te maken, het is pas echt complex om zaken simpel te houden. Wij helpen onze klanten hierbij.

 

Samen

Het team, dit staat centraal binnen ons bedrijf. Wij doen het samen. Samen hebben wij één gemeenschappelijk doel: onze klanten elke dag een stapje verder helpen.

Simpel

Het is heel simpel om zaken complex te maken. Het is pas echt complex om zaken simpel te houden. Wij geloven in bewezen standaarden.

Sterker

Samen staan we sterker. Door onze kennis van bedrijfsprocessen te koppelen met de kennis van jouw organisatie gaan we samen voor de sterkst denkbare oplossing.

Simplex team tafel

Wie wij zijn

Simplex is dienstverlener gericht op het optimaal bedienen van organisaties die met de software van AFAS werken. Onze klanten variëren van organisaties met 25 medewerkers tot organisaties met 10.000 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in implementaties, optimalisaties, functioneel beheer en het uitbesteden van de salarisadministratie.

Hoe begon het eigenlijk?

Het begon allemaal met een droom. Iedere organisatie die met de software van AFAS werkt moet met haar uitdagingen bij ons terecht kunnen. Leobart en Roy, zwagers van elkaar, zijn Simplex in 2019 begonnen. Met 50 vierkante meter was het kantoor klein maar de ambitie was vanaf het begin al groot. Inmiddels is het kantoor 1000 vierkante meter groot en mogen wij met een team van bijna 100 medewerkers meer dan 900 klanten bedienen.

Zullen we een bakje koffie drinken?

Nog meer weten over ons? Nog meer weten over ons?
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring