­čĹő Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Ontdek de kracht van jouw AFAS data

Neem de volgende stap in bedrijfsinzichten. Simplex Analytics combineert de rapportages van Microsoft Power BI, het krachtige dataplatform van Snowflake, en jouw data uit AFAS zodat jij en je team altijd op de hoogte zijn van de laatste inzichten.

Data gedreven besluitvorming met Simplex Analytics

In de snel veranderende wereld van vandaag is het cruciaal voor bedrijven om data-gedreven beslissingen te nemen. Hiervoor is Business Intelligence (BI) een essentieel instrument voor succes. Simplex Analytics biedt je inzicht in trends, kansen en knelpunten, waardoor je beslissingen kunt nemen op basis van feiten en cijfers in plaats van aannames. Door de datavisualisaties van Microsoft Power BI te combineren met jouw AFAS data zorgen wij dat je snel belangrijke informatie kunt identificeren en communiceren. Inzichten op basis van jouw AFAS-gegevens, gepresenteerd op een manier die bij jou past!

Integratie op InSite, zonder Power BI licentie

Simplex Analytics integreert naadloos in jouw InSite omgeving. Dit betekent dat je direct toegang hebt tot al je rapportages zonder dat je wordt doorgestuurd naar een andere webpagina of opnieuw moet inloggen bij Power BI. Een eigen Power BI licentie is niet nodig: je AFAS gebruiker is voldoende! Daarnaast opent dit de deur voor uitgebreide autorisatie mogelijkheden op basis van jouw AFAS-inrichting. Wil je bijvoorbeeld dat leidinggevenden alleen toegang hebben tot gegevens van hun eigen afdeling, terwijl HR toegang heeft tot alle gegevens? Met Simplex Analytics realiseer je dit allemaal binnen dezelfde rapportage.

Maries Payroll consultant AFAS

Ontdek ons dataplatform

We stellen met trots ons geavanceerde dataplatform voor, ontworpen om jouw bedrijf te voorzien van ongekende snelheid en stabiliteit. Ons dataplatform is de ideale oplossing voor het uitvoeren van analyses en het genereren van rapportages, zelfs wanneer je werkt met enorme hoeveelheden data. Gebaseerd op Snowflake, wereldwijd erkend als d├ę pionier in de "data cloud", hebben we kosten noch moeite gespaard om te zorgen dat ons dataplatform aan de hoogste normen voldoet.

We zijn flexibel en denken met je mee

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit. Of je nu zelf aan de slag wilt met AI en Machine Learning, je bestaande datawarehouse wilt koppelen aan je AFAS-gegevens, of specifieke vereisten hebt met betrekking tot Identity and Access Management (IAM) of geïsoleerde rekenkracht, bij Simplex Analytics maken we het mogelijk. Dit alles realiseren wij via een volledig op maat gemaakte Snowflake-omgeving die aan jouw specifieke behoeften voldoet.

De Analytics pakketten

Bij al onze pakketten zorgen we voor de configuratie van ons dataplatform, zodat jouw data snel en stabiel kan worden ingeladen. Hierbij hoort een stukje AFAS-inrichting, om de koppeling tot stand te brengen. Vervolgens laden wij onze aanpasbare Get-Connectoren in, welke naar wens nog uitgebreid kunnen worden.

ÔéČ250 per maand

Analytics Simpel

Wil je je AFAS-data gestructureerd en snel in Power BI hebben? Wij koppelen jouw AFAS-omgeving aan ons dataplatform, zodat wij, of jullie, aan de slag kunnen met de ontwikkeling van rapportages!

 • Simplex Analytics-datamodel
 • Template Get-Connectoren
 • Delen en samenwerken aan rapportages
 • Gebruik van de Power BI-app
 • Eigen datawarehouse
 • 10 refresh-uren per maand
 • Volledige integratie in InSite
ÔéČ450 per maand

Analytics Samen

Wil je nog een stap verder gaan met Power BI integreren in jouw AFAS InSite? Rapportages worden naadloos geïntegreerd, zonder dat er een Power BI-licentie nodig is om ze te bekijken. Extra voordelig vanaf 20 gebruikers!

 • Simplex Analytics-datamodel
 • Template Get-Connectoren
 • Naadloze integratie op InSite
 • Geen Power BI-licentie nodig om rapportages te bekijken
 • Eigen datawarehouse
 • Extra voordelig vanaf 20 gebruikers!
Prijs op aanvraag

Analytics sterker

Dit pakket biedt alles wat Simplex Analytics te bieden heeft. Hier krijg je volledige toegang tot een eigen ingerichte Snowflake-omgeving, die automatisch wordt gevuld met gegevens uit AFAS. Of je nu zelf aan de slag wilt gaan met AI / Machine Learning, specifieke eisen hebt op het gebied van Identity and Access Management (IAM) of geïsoleerde rekenkracht nodig hebt, dit pakket maakt het allemaal mogelijk!

 • Eigen Snowflake omgeving
 • Ge├»soleerde rekenkracht
 • Aansluitbaar op bestaande datawarehouses
 • Delen en samenwerken aan rapportages

Dit zijn een aantal van onze succesverhalen

Ook meer inzicht in jouw data?

Neem contact op Neem contact op
© 2023 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring