­čĹő Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Onze dienstverlening

Simplex zorgt voor een naadloze aansluiting van jouw bedrijfsprocessen op de AFAS-omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Onze diensten

Welke AFAS uitdaging je ook hebt, Simplex lost het op

Dankzij ons team van inmiddels bijna 100 medewerkers kunnen we altijd ondersteuning bieden bij jouw AFAS-uitdaging, onze AFAS-experts zorgen voor een naadloze aansluiting van jouw bedrijfsprocessen op de AFAS-omgeving. We bieden hulp bij AFAS implementatie, optimalisatie, uitbesteding salarisadministratie, projectmanagement, HR vraagstukken, het inzichtelijk maken van data en kunnen zelfs applicaties koppelen met AFAS via Simplex Connect.

AFAS Consultancy

Door te kiezen voor AFAS-software heb je een uitstekende beslissing genomen! We begrijpen dat het implementeren van een nieuw systeem de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Daarom werken onze consultants nauw met jullie samen tijdens het implementatieproces om deze uitdagingen om te zetten in oplossingen. We starten met een grondige inventarisatie van processen, waarbij we de basis leggen voor een succesvolle implementatie. Vervolgens passen we de inrichting aan zodat die naadloos aansluit op jouw bedrijfsprocessen. De projectleider van de implementatie houdt de voortgang van het project nauwlettend in de gaten. Samen halen wij alles uit jouw AFAS-omgeving!

ConsultancyConsultancy

AFAS Functioneel beheer

Het is van cruciaal belang om je AFAS-omgeving goed te onderhouden. Veranderingen in wet- en regelgeving, aanpassingen binnen jouw organisatie of nieuwe functionaliteiten vanuit AFAS; onze experts zijn voortdurend op de hoogte van relevante kennis en inzichten die we kunnen toepassen. We staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met deze kennis, ook in het geval van personeelstekort. Naast het onderhoud, kijken onze consultants ook met een kritische blik naar de huidige bedrijfsprocessen en hoe deze verder geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor brengen we de verschillende afdelingen dichter bij elkaar en worden de processen binnen jouw organisatie omgezet naar effici├źntere processen in AFAS. Op deze manier voegen we waarde toe aan jouw organisatie en benutten we de mogelijkheden van de AFAS-software optimaal.

Functioneel beheerFunctioneel beheer
Samen Functioneel beheer

AFAS Payroll

Een effici├źnte salarisadministratie is cruciaal voor jouw bedrijfsvoering. Het is van belang dat in jouw organisatie de salarisadministratie op rolletjes loopt en dat je snel kunt inspelen op veranderingen. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van onderbezetting, kan het uitbesteden van de salarisadministratie een verstandige keuze zijn. Wij kunnen ook tijdelijke extra capaciteit bieden. Bij Simplex kunnen we met ons toegewijde payroll team ondersteuning bieden bij de salarisadministratie. We helpen bij het maken van weloverwogen keuzes met betrekking tot de salarisverwerking en kijken samen met jouw organisatie naar de toekomst. We maken daarbij gebruik van AFAS-software en integreren de nieuwste ontwikkelingen naadloos met de salarisadministratie van jouw organisatie.

PayrollPayroll
Samen in gesprek Payroll

Simplex connect

Simplex Connect helpt waar het net even wat technischer wordt. De implementatie is gelukt, maar er zijn wat zaken die nog handmatig gedaan worden. Simplex Connect helpt je om dat laatste stukje ook nog te automatiseren.

Simplex ConnectSimplex Connect

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring