👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Onze dienstverlening

Simplex ondersteunt klanten bij verschillende diensten. Hieronder vind je een overzicht van de diensten die wij aanbieden.

Onze diensten

Welke AFAS uitdaging je ook hebt, Simplex lost het op

Dankzij ons team van inmiddels 80 medewerkers kunnen we altijd ondersteuning bieden bij jouw AFAS-uitdaging, onze AFAS-experts zorgen voor een naadloze aansluiting van jouw bedrijfsprocessen op de AFAS-omgeving. We bieden hulp bij AFAS implementatie, optimalisatie, payroll, projectmanagement en kunnen zelfs applicaties koppelen met AFAS via Simplex Connect

AFAS Consultancy

Fantastisch nieuws! Door te kiezen voor AFAS-software heb je een gouden beslissing genomen! We begrijpen dat het implementeren van een nieuw systeem de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Bij Simplex werken onze consultants nauw met jullie samen tijdens het implementatieproces om deze uitdagingen om te zetten in oplossingen. We starten met een grondige inventarisatie van processen, waarbij we de basis leggen voor een succesvolle implementatie. Vervolgens passen we de inrichting aan volgens de best practices van AFAS. De projectleider van de implementatie houdt de voortgang van het project nauwlettend in de gaten, zodat we samen met jou zeker kunnen zijn van een succesvolle AFAS-implementatie.

Meer over AFAS ConsultancyMeer over AFAS Consultancy

Functioneel beheer

Het is van cruciaal belang om je AFAS-omgeving goed te onderhouden. Veranderingen in wet- en regelgeving, aanpassingen binnen jouw organisatie of nieuwe functionaliteiten vanuit AFAS; onze experts zorgen ervoor dat ze voortdurend op de hoogte zijn van relevante kennis en inzichten die we kunnen toepassen. We staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met deze kennis, ook in het geval van personeelstekort. Naast het onderhoud, kijken onze consultants ook met een kritische blik naar de huidige bedrijfsprocessen en hoe deze verder geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor brengen we de verschillende afdelingen dichter bij elkaar en worden de processen binnen jouw organisatie omgezet naar efficiëntere processen in AFAS. Op deze manier voegen we waarde toe aan jouw organisatie en benutten we de mogelijkheden van de AFAS-software optimaal.

Meer over Functioneel beheerMeer over Functioneel beheer
Johan van den Berg

AFAS Payroll

Een efficiënte salarisadministratie is cruciaal voor jouw bedrijfsvoering. Het is van belang dat jouw organisatie uitstraalt dat de salarisadministratie op rolletjes loopt en dat je snel kunt inspelen op veranderingen binnen de organisatie. Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van onderbezetting, kan het uitbesteden van de salarisadministratie een verstandige keuze zijn. Bij Simplex kunnen we met ons toegewijde payroll team ondersteuning bieden bij de salarisadministratie. Het uitbesteden van deze taak kan strategisch gezien een interessante optie zijn voor jouw organisatie. We helpen bij het maken van weloverwogen keuzes met betrekking tot de salarisverwerking en kijken samen met de organisatie naar de toekomst. We maken daarbij gebruik van de geavanceerde AFAS-software en integreren de nieuwste ontwikkelingen naadloos met de salarisadministratie van jouw organisatie.

Meer over AFAS PayrollMeer over AFAS Payroll

Simplex connect

Simplex Connect helpt waar het net even wat technischer wordt. De implementatie is gelukt, maar er zijn nog wat zaken die nog handmatig gedaan worden. Simplex Connect helpt je om dat laatste stukje ook nog te automatiseren.

Meer over Simplex ConnectMeer over Simplex Connect

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Neem contact op
© 2023 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring