Simplex nieuws Op deze pagina vind je een overzicht van al onze nieuwsberichten en updates rondom Simplex.

Nico aan het woord: Er is ruimte voor ontspanning en je wordt iedere dag uitgedaagd om je kennis te verbreden en te delen met anderen.

Lees meer

Ruben aan het woord: Je bent een echte duizendpoot en dat vind ik het leukste dat er is.

Lees meer

Richard vertelt: consultancy gaat verder dan de AFAS standaard

Lees meer

Els vertelt: Simplex Payroll

Lees meer

Alwin vertelt: Mijn eerste twee maanden bij Simplex

Lees meer

Johanan vertelt: Simplex Connect

Lees meer

Jos vertelt: Strategisch HR

Lees meer

De Jong Verpakking B.V. naar AFAS

De Jong Verpakking B.V. maakt gebruik van AFAS.

Lees meer

Succesvolle implementatie van AFAS bij Missing Piece

Afgelopen jaar zijn wij beperkt begonnen met de HRM module van AFAS, vervolgens hebben wij gekozen om de payroll in te richten en als laatst hebben wij digitaal ondertekenen ingericht, intern en voor onze klanten in combinatie met het OutSite portal.

Lees meer

Tijmen vertelt: Als HRM/payroll consultant bij Simplex

Elke klant heeft zijn eigen manier van werken en jij bent degene die er voor moet zorgen dat de software van AFAS hier op aansluit.

Lees meer

Planten en Simplex identiteit op het kantoor

Nog voor mijn eerste werkdag bij Simplex, was al duidelijk waar mijn focus de eerste periode op zou liggen. Het laten vervangen van het oranje en paarse tapijt, de oranje bureaustoelen herstofferen en, last but zeker not least, het plaatsen van planten en bloemen stonden hoog op het lijstje.

Lees meer

Één jaar later bij Tosch!

Tosch Automatisering & Security uit Barneveld is al enige tijd klant van ons. Het afgelopen jaar hebben wij dan ook meegeholpen met het uitbouwen van AFAS binnen dit bedrijf. Benieuwd hoe het bedrijf in het afgelopen jaar is ontwikkeld en hoe Simplex daar aan bij heeft kunnen dragen? Hieronder het verhaal van directeur Daan Morren over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar:

Lees meer

5 voordelen van een goede werkhouding

Velen van ons werken op het kantoor of thuis achter een bureau. In deze blog geven wij tips en 5 voordelen van een goede werkhouding.

Lees meer

Heleen vertelt: Uiteindelijk kwam ik op een punt terecht dat ik op zoek was naar meer uitdaging en diversiteit.

In het Simplex team werken we heel fijn samen en helpen we elkaar onderling. Ik vind het echt super leuk om met collega’s te sparren en samen tot de beste oplossing voor de klant te komen.

Lees meer

Actief meedenken bij de start van OBAM!

Binnen het Finance domein hebben wij AFAS geselecteerd als financiële administratie voor OBAM Investment Management, waarbij wij Simplex hebben geselecteerd om de HRM/Payroll, geïntegreerd binnen AFAS, in te richten. Simplex ondersteunt het volledige verloningstraject voor ons als werkgever, en de employee self-service voor de medewerkers via de Insite app.

Lees meer

Ondersteuning bij de snelle groei van Wajer!

We zijn vorig jaar gestart met de inrichting samen met Simplex. Sinds november gebruiken we de werving & selectie module van AFAS en is werkenbijwajer.nl live. Sinds januari van dit jaar zijn we live met AFAS/HRM Payroll, Insite en de Pocket app. Simplex heeft de inrichting begeleid maar verzorgt ook de salarisadministratie en het functioneel beheer voor Wajer.

Lees meer

Bernard vertelt: Werken met een jong en zeer ambitieus team, daar krijg ik energie van!

Het werken met een jong en een zeer ambitieus team – daar krijg ik energie van! Met mijn ervaring kijk ik toch weer anders naar bepaalde zaken en op die manier word je als team sterker en beter.

Lees meer

Een goede AFAS inrichting is net als het optuigen van een kerstboom

Het is weer tijd: versier- en inrichtingstijd. Eigenlijk is AFAS inrichten als een kerstboom optuigen. Je begint met het belangrijkste: het uitpakken. Als je AFAS volledig uit het netje haalt, gaan alle mogelijkheden net als kerstboomtakken voor je open. Vervolgens zet je het in de standaard.

Lees meer

Één overzichtelijk systeem waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden

Simplex heeft ons ondersteund in het digitaliseren van het Werving & Selectieproces in AFAS. Daarnaast hebben zij samen met ons de InSite geoptimaliseerd, de gesprekkencyclus ingericht en biedt Simplex Payroll ondersteuning bij de loonadministratie.

Lees meer

Sander vertelt: Als Trainee aan de slag bij Simplex

Het motto van de interne opleiding is "niet meekijken, maar meedoen!". Dit is duidelijk te merken in de manier waarop de consultants mij meenemen in hun werkzaamheden. Waar mogelijk geven collega’s mij de kans om de klant te woord te staan of iets in te richten voor de klant.

Lees meer

Leobart vertelt: Beheer na livegang van AFAS omgeving

Veel organisaties om mij heen werken op dit moment toe naar de livegang van AFAS Profit per 1-1-2021. Na een uitgebreide analyse, opleidingen en de inrichting begint nu een spannende periode waarin er veel getest moet worden, zijn de processen zo ingericht zoals bedacht? Kunnen onze medewerkers straks hun weg vinden in InSite en de AFAS Pocket App en werkt de functionaliteit zoals we verwachten?

Lees meer

De AFAS payroll jaarovergang

Heb jij al nagedacht hoe je in AFAS de payroll jaarovergang dit jaar organiseert? De payroll jaarovergang is het jaarlijkse ritueel om het huidige jaar af te sluiten en het nieuwe jaar op te starten. Graag nemen wij de essentiële stappen met jou in vogelvlucht door.

Lees meer

Van papierfabriek naar digitale werkstroom

Simplex heeft ons begeleid in het verbeteren van onze bedrijfsprocessen middels AFAS. Handmatige processen zijn gedigitaliseerd en alle gegevens worden nu gewaarborgd in één systeem

Lees meer

Snel schakelen en meedenken met onze uitdagingen

Er is nu meer overzicht voor zowel onze medewerkers als onszelf. Loonstroken, vakantiedagen, jaaropgaven, alles rolt net zo gemakkelijk uit het systeem.

Lees meer

Wat onze Technisch Consultant voor jou kan betekenen

Sinds 1 september ben ik bij Simplex als Technisch Consultant. Binnen de organisatie kwam al de vraag wat dat precies is, en ik kan me voorstellen dat je dat als klant ook hebt. Daarom een korte uitleg van wat deze functie ongeveer inhoudt.

Lees meer

Google for Jobs op je Werkenbij site

Google heeft bekend gemaakt dat Google for Jobs begin september 2020 officieel in Nederland gelanceerd wordt. Hoe zorg je ervoor dat jouw vacatures hier ook in gevonden worden?

Lees meer

Rik aan het woord

Mijn naam is Rik ter Stege, 27 jaar oud en momenteel 1 jaar werkzaam bij Simplex. Als ik mezelf moet omschrijven zou ik de volgende woorden gebruiken: enthousiast, gedreven en betrouwbaar. Met deze eigenschappen probeer ik van elke implementatie een succes te maken!

Lees meer

Thijs aan het woord

Lees meer

Nieuw in profit 15: Werving & Selectie

Lees meer

De simplex werkplekplanner op AFAS InSite

Lees meer

Joël aan het woord

Lees meer

Klantverhaal Tosch

Lees meer

Channiël aan het woord

Lees meer