Simplex nieuws Op deze pagina vind je een overzicht van al onze nieuwsberichten en updates rondom Simplex.

Een goede AFAS inrichting is net als het optuigen van een kerstboom

Het is weer tijd: versier- en inrichtingstijd. Eigenlijk is AFAS inrichten als een kerstboom optuigen. Je begint met het belangrijkste: het uitpakken. Als je AFAS volledig uit het netje haalt, gaan alle mogelijkheden net als kerstboomtakken voor je open. Vervolgens zet je het in de standaard.

Lees meer

Één overzichtelijk systeem waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden

Simplex heeft ons ondersteund in het digitaliseren van het Werving & Selectieproces in AFAS. Daarnaast hebben zij samen met ons de InSite geoptimaliseerd, de gesprekkencyclus ingericht en biedt Simplex Payroll ondersteuning bij de loonadministratie.

Lees meer

Sander vertelt: Als Trainee aan de slag bij Simplex

Het motto van de interne opleiding is "niet meekijken, maar meedoen!". Dit is duidelijk te merken in de manier waarop de consultants mij meenemen in hun werkzaamheden. Waar mogelijk geven collega’s mij de kans om de klant te woord te staan of iets in te richten voor de klant.

Lees meer

Leobart vertelt: Beheer na livegang van AFAS omgeving

Veel organisaties om mij heen werken op dit moment toe naar de livegang van AFAS Profit per 1-1-2021. Na een uitgebreide analyse, opleidingen en de inrichting begint nu een spannende periode waarin er veel getest moet worden, zijn de processen zo ingericht zoals bedacht? Kunnen onze medewerkers straks hun weg vinden in InSite en de AFAS Pocket App en werkt de functionaliteit zoals we verwachten?

Lees meer

De AFAS payroll jaarovergang

Heb jij al nagedacht hoe je in AFAS de payroll jaarovergang dit jaar organiseert? De payroll jaarovergang is het jaarlijkse ritueel om het huidige jaar af te sluiten en het nieuwe jaar op te starten. Graag nemen wij de essentiële stappen met jou in vogelvlucht door.

Lees meer

Van papierfabriek naar digitale werkstroom

Simplex heeft ons begeleid in het verbeteren van onze bedrijfsprocessen middels AFAS. Handmatige processen zijn gedigitaliseerd en alle gegevens worden nu gewaarborgd in één systeem

Lees meer

Snel schakelen en meedenken met onze uitdagingen

Er is nu meer overzicht voor zowel onze medewerkers als onszelf. Loonstroken, vakantiedagen, jaaropgaven, alles rolt net zo gemakkelijk uit het systeem.

Lees meer

Wat onze Technisch Consultant voor jou kan betekenen

Sinds 1 september ben ik bij Simplex als Technisch Consultant. Binnen de organisatie kwam al de vraag wat dat precies is, en ik kan me voorstellen dat je dat als klant ook hebt. Daarom een korte uitleg van wat deze functie ongeveer inhoudt.

Lees meer

Google for Jobs op je Werkenbij site

Google heeft bekend gemaakt dat Google for Jobs begin september 2020 officieel in Nederland gelanceerd wordt. Hoe zorg je ervoor dat jouw vacatures hier ook in gevonden worden?

Lees meer

Rik aan het woord

Mijn naam is Rik ter Stege, 27 jaar oud en momenteel 1 jaar werkzaam bij Simplex. Als ik mezelf moet omschrijven zou ik de volgende woorden gebruiken: enthousiast, gedreven en betrouwbaar. Met deze eigenschappen probeer ik van elke implementatie een succes te maken!

Lees meer

Thijs aan het woord

Lees meer

Nieuw in profit 15: Werving & Selectie

Lees meer

De simplex werkplekplanner op AFAS InSite

Lees meer

Joël aan het woord

Lees meer

Klantverhaal Tosch

Lees meer

Channiël aan het woord

Lees meer