Heleen vertelt: Uiteindelijk kwam ik op een punt terecht dat ik op zoek was naar meer uitdaging en diversiteit.

Lees verder

Zou je een korte introductie willen geven over jezelf?

Mijn naam is Heleen van Duijvenbode en ik ben 26 jaar oud. Nadat ik op verschillende plekken gewoond heb, ben ik nu gesetteld in de Noordoostpolder en woon ik samen met mijn man in Emmeloord.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn en doe ik aan crossfit, maar mijn grootste hobby is toch echt wel reizen. De eerst volgende reis die nu bovenaan mijn lijst staat is Nieuw Zeeland!Wat zijn je werkzaamheden bij Simplex?

Ik doe een combinatie van functioneel beheer en consultancy. Dat betekent dat ik voor langere periode verbonden ben met klanten om hen te ondersteunen in het functioneel beheer en daarnaast onze klanten op afstand help vanuit ons Service Center. Daarnaast help ik als consultant verschillende klanten met de optimalisatie van AFAS ERP."Ik was op zoek naar een dynamische organisatie met een energiek team."

Waarom ben je bij Simplex gaan werken?

Vanuit een projectmanagement rol ben ik als gebruiker in aanraking gekomen met AFAS.
Vanaf het eerste moment was ik groot fan en werd ik door de applicatiebeheerder meegenomen in de software. Dit resulteerde in een functie switch van projectmanager naar applicatiebeheerder.

Uiteindelijk kwam ik op een punt terecht dat ik verder wilde groeien en op zoek was naar meer uitdaging en diversiteit. Daarom was ik op zoek naar een dynamische organisatie met een energiek team die mij deze uitdaging konden bieden en mij verder konden helpen met deze groei.

Na een aantal goede gesprekken met Roy en Leobart was ik er van overtuigd dat ik dit bij Simplex ging vinden. En na een aantal maanden bij Simplex werkzaam te zijn, kan ik ook bevestigen dat dit inderdaad is gelukt ?.Wat zijn jouw grootste uitdagingen en hoe ga jij hiermee om?

Mijn grootste uitdaging is vaak om de inrichting beheersbaar te houden en dus zo dicht mogelijk bij de standaard te blijven, maar om daarnaast toch een passende oplossing voor de klant te vinden die aansluit op hun eigen bedrijfsprocessen.

Ik vind het daarom belangrijk om de processen te analyseren en het uiteindelijke doel te achterhalen, voordat je iets gaat bouwen.Wat is tot nu toe het leukste aan jouw rol bij Simplex?

In het Simplex team werken we heel fijn samen en helpen we elkaar onderling. Ik vind het echt super leuk om met collega’s te sparren en samen tot de beste oplossing voor de klant te komen.Benieuwd hoe Heleen jouw organisatie kan helpen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring