De Reis van Ruben: Van Payroll Specialist tot Payrollkanon 🚀🌱

Lees verder

Rubens reis bij Simplex begon in 2021 toen hij werd aangenomen als payroll specialist. Ondertussen is hij doorgegroeid tot consultant en kan hij klanten van begin tot eind ondersteunen bij hun vraagstukken. Zijn doel? Payrollkanon worden met HRM-expertise!

Zoals hierboven al verteld is, is Ruben binnen Simplex doorgegroeid. Maar hoe heeft hij dat precies gedaan?

Ruben: zoals ik in mijn eerdere verhaal heb verteld, ben ik in 2021 aangenomen als payroll specialist bij Simplex. In mijn vorige baan als payroll specialist stond ik aan de gebruikerskant van het proces. Ik was toen eigenlijk klant van Simplex. Nu sta ik aan de andere kant en sta ik dicht bij het vuur. Dit vind ik ontzettend leuk omdat ik bij deze functie mijn belangrijkste vaardigheden kan inzetten: oplossingsgerichtheid en stressbestendigheid. Ook het feit dat ik samen kan werken met collega’s vind ik ontzettend leuk. Toch was ik nieuwsgierig naar andere processen en diensten binnen het bedrijf, en daarom ben ik, na overleg met Thijs (manager payroll), een dag mee gaan kijken tijdens een implementatie. Die ervaring beviel mij heel goed en ik besloot om door te groeien tot consultant. Nu kan ik de klanten van begin tot eind ondersteunen bij hun vraagstukken en doen wat ik het leukste vind aan mijn werk: dagenlang puzzelen en klanten helpen met complexe vraagstukken!Dat Ruben het bij Simplex naar zijn zin heeft, is wel duidelijk. Maar waarom zou hij anderen aanraden om bij Simplex te komen werken?

Ruben legt uit: Ik ben één dag bij Simplex gaan meelopen, dit was op een vrijdag. De sfeer was zo goed, het voelde meteen als thuiskomen! Je werk in het payrollteam is hier echt anders dan bij andere bedrijven. Je hebt de mogelijkheid om je eigen agenda te beheren, je hebt vrijheid en je hebt inbreng. Wanneer de druk bij payroll minder hoog is, kan je ook meehelpen bij andere klussen. Hierdoor is het werk gevarieerd en blijf je leren. Je staat er hier nooit alleen voor, want er is altijd een collega die je wil helpen wanneer dat nodig is. Wanneer je twijfelt om bij Simplex te komen werken, raad ik je daarom ook écht aan om een keer een dag te komen meekijken. Dan kan je zien waarom het werken bij Simplex zo geweldig is!Wil jij komen werken bij de leukste AFAS partner van Nederland?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring