Vanessa aan het woord: Eerste Hulp Na Livegang

Lees verder

Ben je net gaan werken met AFAS software en loop je tegen wat vragen aan?

Hoe dan?

Hoe koppel ik die Pocket App? Hoe download ik een overzicht met medewerkers? Wat betekent deze foutmelding? Weten we wat er gebeurt als iemand een contractverlenging in gang zet? Wat krijgt de medewerker te zien en wanneer?Hoe los ik dit zelf op?

Foutjes

Soms kunnen er kleine bugs optreden en zijn er dingen die niet helemaal lijken te werken zoals je verwacht. We hebben toch getest? Waarom is dit het verkeerde document? Hoe los ik dit zelf op? Daar gaat je draagvlak! Groeistuipen

Nu er meer mensen gaan werken met de software, merk je misschien dat het niet zo soepel verloopt als eerst. De handleiding is niet specifiek genoeg en je collega’s vragen nu alles aan jou…Koppelingen

Het kan zijn dat je over het hoofd hebt gezien dat de nieuwe software moet samenwerken met de programma’s die je al gewend was te gebruiken. Hoe lees je nu die urenmutaties in? Hoe krijgt Henk zijn maandelijkse overzicht uit het systeem? Beveiliging

Misschien ben je bang dat er iets misgaat op het gebied van databeveiliging. Heeft iedere werknemer de juiste rechten? Waarom kon de medewerker die mutatie al zien?Na de implementatie is het normaal om verbeteringen te zoeken.

Nog vragen over hoe je de software kunt verbeteren en gebruiken? Geen zorgen! Soms verloopt een implementatie erg snel, maar laten we samen kijken hoe we je kennis kunnen vergroten en de volledige mogelijkheden van de software kunnen benutten. Of het nu gaat om het aanpassen van een roosterregel of het toevoegen van ouderschapsverlof, we ontdekken het samen zodat je het de volgende keer zelf kunt doen.

Blijf positief: Na de implementatie is het normaal om verbeteringen te zoeken. Sommige collega's vinden hun eigen manieren om met het systeem om te gaan, zoals het bijhouden van een apart Excel-bestand. Dat is jammer. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat alle inspanningen vruchten afwerpen!  

Heb je hulp nodig bij het beantwoorden van vragen? Simplex staat klaar om je te helpen! Laten we samen naar jullie uitdagingen kijken. Wij begeleiden je bij het vinden van oplossingen en het bekend worden met de software, we pakken het stap voor stap aan.

Ontdek de mogelijkheden voor jouw optimalisatiesOntdek de mogelijkheden voor jouw optimalisaties

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Neem contact met ons op!
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring