đź‘‹ Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Jullie HR bedrijfsvoering op rolletjes

Onze HR professionals maken het verschil binnen jullie HR bedrijfsvoering.

Een boost voor jullie HR bedrijfsvoering

Simplex HR brengt de wereld van HR en E-HRM samen. Onze ervaren experts hebben een achtergrond in HR en veel ervaring met automatisering. We geven actief advies over het verbeteren van processen en beleid in jullie organisatie en helpen bij het optimaliseren van de gebruikte software, zodat alles mooi in balans blijft. Lees hieronder meer over de diensten van Simplex HR.

Van HR strategie naar operatie​

We zetten strategische HR-plannen om in actie met behulp van AFAS-software. Soms schiet de standaard AFAS-oplossing tekort of is er geen standaard aanwezig, daar komen wij in beeld. We bieden oplossingen op maat en hanteren onze bewezen standaarden om de strategische HR-doelen van jullie organisatie te realiseren!

Plan jullie strategie gesprekPlan jullie strategie gesprek

E-HRM interim professionals​

Onze E-HRM experts staan klaar om jullie organisatie te ondersteunen bij het inrichten van E-HRM. Denk aan het ontwikkelen van visie en beleid rondom E-HRM, in beeld brengen van het HR-applicatie landschap. En vervolgens het implementeren van AFAS-software, het optimaliseren van processen en het begeleiden van veranderingen. Zo maken we jullie HR-bedrijfsvoering toekomstbestendig en werken we naar een gedigitaliseerde manier van werken.

Spreek een van onze professionalsSpreek een van onze professionals
Connect

Optimalisatieplan digitalisering HR

Gestructureerd en doeltreffend de HR-bedrijfsvoering optimaliseren begint met een plan. Wij adviseren met het stellen van juiste prioriteiten met behulp van de HR processcan en een optimalisatieplan. Samen creëeren we een goed fundament voor toekomstige optimalisaties en richten we ons als eerst op de optimalisaties met de hoogste impact op de HR bedrijfsvoering.

Optimalisatieplan makenOptimalisatieplan maken

Vrije inrichting AFAS op HR-proces​

Wanneer de AFAS standaard niet volstaat bieden we een eigen oplossing om het HR beleid verder te ondersteunen. Onze oplossingen zijn bijvoorbeeld gericht op Interne mobiliteit, WAB beleid, Externen portaal, Verlofstuwmeren, Kwaliteitscriteria, Functieprofielen, Infectiepreventie en nog veel meer.

Neem contact op voor alle mogelijkhedenNeem contact op voor alle mogelijkheden

Hulp nodig op jullie HR-afdeling?

Neem contact op met onze experts Neem contact op met onze experts
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring