Payroll specialist Diederik onderweg naar Saman ☀️

Lees verder

Afgelopen augustus ben ik bij Simplex begonnen als Payroll Specialist, een nieuwe uitdaging in mijn diverse loopbaan. Eerdere ervaring in het payrollgebied had ik al opgedaan, maar nog niet bij meerdere klanten. Door meerdere klanten te mogen bedienen, wordt er een mooie variatie gecreëerd in het werk dat ik doe.

Op kantoor werk ik samen met mijn collega's, waarbij we onze klanten voornamelijk online spreken. We communiceren veel via e-mails, telefoongesprekken en Teams.

Na een korte pitch onderbrak Thijs mij en zei: “Ja, dit is een hartstikke gaaf idee, doen!”

Hier zag ik een mooie kans; ik zou graag iedere klant voor wie ik de loonrun doe, fysiek willen zien voor het einde van 2024. Na een korte pitch, waar ik op dat moment erg zenuwachtig over was, onderbrak Thijs (Directeur Outsourcing) mij en zei: “Ja, dit is een hartstikke gaaf idee, doen!”. En zo geschiedde het, zoals veel dingen in het leven.

Op bezoek bij Saman

In de ochtend is het voor mij altijd belangrijk om een kopje koffie te drinken. Eenmaal deze gezet te hebben, ben ik aan de mooie reis naar Saman in Zierikzee begonnen. Geen files, altijd mooi meegenomen! Onderweg betrad ik voor het eerst in jaren Zeeland, gaaf om over de bruggen te mogen rijden en de mist te zien opklimmen naar boven toe.Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen. Warme welkomsten zijn altijd fijn! Cathelijne, Naïm en Danyel kwamen de trap aflopen en we begonnen eerst met gezellig kennismaken en smalltalk. Het is toch leuk en uniek om iemand die je alleen van het videobellen kent, in levenden lijve te zien.

Vervolgens hebben we een aantal casussen doorgenomen. Om dieper in te gaan op de stof, heb ik een Payroll presentatie gegeven over een aantal zaken met betrekking tot nabetalingscontracten, loonheffing, bijtelling en jaarloon BT. De tijd vliegt wanneer het leuk en interessant is, en voordat je het weet, is de lunch al aangebroken. In de middag zijn we verder gegaan met twee casussen gevolgd door een rondleiding door het pand.

Het is zeer indrukwekkend om te zien wat er allemaal bij een klant speelt! Het heeft mij een goed gevoel en nieuwe inzichten gegeven in de persoon achter de e-mails, tickets en het beeldscherm. Niets is persoonlijker dan menselijk contact, en deze optie vanuit Simplex krijgen is dan ook heerlijk!

Op naar het volgende bezoek!

Onze experts staan klaar om je te ondersteunen op jouw Payroll afdeling!

We helpen je bij het vinden van een oplossing We helpen je bij het vinden van een oplossing
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring