Bas aan het woord: Een nieuwe uitdaging als Payroll specialist

Lees verder
Mijn enthousiasme om bij Simplex te gaan werken ontstond direct tijdens het eerste telefonische contact en werd alleen maar versterkt na een informeel gesprek op kantoor. Na een kijkje in de keuken bij Simplex wist ik het zeker; dit wordt mijn nieuwe baan!

Bas over zijn verhaal

Mijn gedachten gingen van het hebben van een eigen rijschool tot het worden van economiedocent, zodat ik mijn kennis direct op mijn leerlingen kon overbrengen. Het liep echter toch een tikkeltje anders, waardoor ik dit stuk nu schrijf vanuit mijn rol als Payroll Specialist bij Simplex.

Op mijn eerste werkdag bij Simplex had ik werkelijk waar geen idee wat me te wachten stond. Met gezonde spanning, maar vooral met heel veel zin in dit nieuwe avontuur stapte ik naar binnen. Ik werd hartelijk als altijd ontvangen, direct opgenomen in het team en waar nodig op weg geholpen door collega’s. Omdat ik al ervaring had met de software van AFAS en bekend was met salarisadministratie, kon ik snel aan de slag met klanten en hun maandelijkse verwerkingen. Een divers palet aan klanten verraste mij positief, een ieder met hun eigen kennisniveau en wensenpakket.

Mijn stiekeme droom om kennis over te dragen aan ‘leerlingen’ wordt in mijn huidige functie -blijkt nu- ook nog eens verwezenlijkt. In mijn functie help ik de klant uiteraard bij de salarisadministratie, maar er wordt ook veel waarde gehecht aan kennisoverdracht. Andersom wordt er over en weer door collega’s ook veel kennis overgedragen, zodat we bij Simplex met zijn allen ‘alles’ weten.

Een bijzondere uitdaging was een nulmeting bij een nieuwe klant. Op deze manier had ik dat nog nooit eerder gedaan, maar natuurlijk ging ik ervoor en zei ik ‘ja’ tegen de klant. Ondanks deze sprong in het diepe, wist ik dat mijn collega’s er op de achtergrond waren om mij te helpen. Samenwerken staat centraal, ondanks het feit dat we allemaal onze eigen klanten en disciplines hebben. De nulmeting resulteerde in een mooi rapport en advies en ik was weer een mooie ervaring rijker. Dit smaakt naar veel meer!

Als je overweegt om als consultant of payroll specialist bij Simplex te komen werken en geïnteresseerd bent in mijn ervaringen bij Simplex, dan nodig ik je graag uit voor een kop koffie. Wie weet kunnen we de uitkomst van het bovenstaande rapport bespreken en kan ik je dat laatste duwtje in de rug geven. Je gaat er geen spijt van krijgen, want ik kan met recht zeggen dat Simplex staat voor Simpel Samen Sterker.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Kom bij ons op de koffie! Kom bij ons op de koffie!
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring