Channiël aan het woord

Lees verder

Omschrijf jezelf in een paar zinnen.

Ik zou mezelf omschrijven als een persoon op wie men kan rekenen. Ik sta altijd voor mensen klaar. Betrouwbaar, sociaal en zorgzaam zijn eigenschappen die bij mij passen. En uiteraard, niet geheel onbelangrijk, bevind ik me aan de top van de FIFA rangorde binnen Simplex.Waarom ben je bij Simplex gaan werken?

Het leek mij een mooie uitdaging om onderdeel te zijn van een startende onderneming, met een visie waar ik volledig achtersta. Namelijk: gezamenlijk zowel de organisatie, als het merk Simplex neer te zetten als een betrouwbare partner in de markt.Kun je wat over je vorige werkervaring vertellen?

Hiervoor ben ik ook werkzaam geweest voor een AFAS Consultancy bedrijf, waarbij ik grotendeels functioneel beheer opdrachten op locatie deed. Daarnaast voerde ik op projectbasis inrichtings- en optimalisatie opdrachten uit.Van elke klant leer ik iets nieuws wat ik in de volgende trajecten weer kan toepassen.

Wat vind je het leukste aan je werk als AFAS consultant?

Het leukste aan deze rol vind ik dat ik als expert binnenkom bij verschillende soorten organisaties. Je neemt een adviesrol aan waarbij je klanten niet alleen helpt op het gebied van AFAS software, maar ook bijdraagt aan het verbeteren van interne bedrijfsprocessen. Van elke klant leer ik iets nieuws wat ik in de volgende trajecten weer kan toepassen.Wat zijn de minder leuke dingen aan consultant zijn?

In de rol als AFAS consultant komt het voor dat er extra kilometers gemaakt moeten worden voor de klant, bijvoorbeeld tijdens livegangen. Het is een grote kans dat deze uren in de avonduren gemaakt moeten worden, wat niet altijd even goed uitkomt.Wat zijn de grootste uitdagingen in je werk als consultant?

De uitdagingen liggen vooral in het managen van de verwachtingen, soms is een bepaald verzoek van een klant niet mogelijk. Als consultant is het je taak om hiermee om te gaan en de klant op een zo goed mogelijke manier te adviseren. Nog een uitdaging is het schakelen tussen verschillende lopende trajecten. Als consultant is het belangrijk dat je voor elk traject scherp hebt wat de huidige stand van zaken is.Kom jij ons team versterken?

© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring