Werken met een jong en zeer ambitieus team, daar krijg ik energie van!

Lees verder

Zou je een korte introductie willen geven over jezelf?

Zeker! Ik ben Bernard en kom uit Hilversum – daar woon ik samen met mijn vrouw Charlotte en ons ABC’tje; Anne, Bart en Carlijn. O ja, en niet te vergeten met Pip de Poes. Na mijn opleiding Bedrijfskunde ben ik 2 jaar werkzaam geweest in Frankrijk. Daarna weer terug naar Nederland en ben toen zo’n 10 jaar werkzaam geweest in de detachering van Financiële mensen en de afgelopen 10 jaar heb ik bij AFAS gewerkt in de rol van Sales Manager.Wat zijn je werkzaamheden bij Simplex?

Vanaf 01 oktober 2020 ben ik gestart in de rol van Relatiemanager. Dat betekent dat ik contact heb met de bestaande klanten en met hen in gesprek ben over de wensen en mogelijkheden in het gebruik van AFAS. Denk dan ook aan inspiratie sessies om de geautomatiseerde processen te laten zien.Waarom ben je bij Simplex gaan werken?

Afgelopen jaren heb ik met heel veel plezier bij AFAS gewerkt, maar wilde toch iets anders.
Bij Simplex kreeg ik de mogelijkheid om naast het werken hier ook mijn eigen eenmanszaak op te zetten als Meubelmaker. Afgelopen 2 jaar heb ik een opleiding gevolgd en na deze 2 jaar wilde ik ook echt met mijn eigen opdrachten aan de slag. Dus ik verdeel mijn week in de helft bij Simplex en de andere helft als Meubelmaker.Wat zijn jouw grootste uitdagingen en hoe ga jij hiermee om?

Momenteel is in deze tijd de grootste uitdaging het thuiswerken in combinatie met het thuis onderwijs. Naast Relatiemanager, Meubelmaker ben ik ook (sport) leraar. Belangrijk is om toch zo goed mogelijk je tijd in te delen en ook te letten op voldoende ontspanning. In de ochtend eerst mijn zoon helpen met rekenen, dan een Teams afspraak en vervolgens met de kinderen verstoppertje spelen in huis of met mooi weer uiteraard naar buiten.Wat is tot nu toe het leukste aan jouw rol bij Simplex?

Het werken met een jong en een zeer ambitieus team – daar krijg ik energie van!
Met mijn ervaring kijk ik toch weer anders naar bepaalde zaken en op die manier word je als team sterker en beter.Benieuwd naar wat Bernard voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring