Sander vertelt: Als Trainee aan de slag bij Simplex

Lees verder

Een korte introductie over mij

Mijn naam is Sander Doest en ik ben 21 jaar oud. In augustus 2020 heb ik de opleiding Bedrijfskunde afgerond. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Simplex als Trainee Consultant.Dit zijn mijn werkzaamheden bij Simplex

Momenteel volg ik een interne opleiding waarin ik word klaargestoomd om klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De interne opleiding bestaat voor een groot deel uit het ondersteunen van de consultants van Simplex. Tijdens deze dagen nemen de consultants mij echt mee in hun werkzaamheden.

Het motto van de interne opleiding is “niet meekijken, maar meedoen!”. Dit is duidelijk te merken in de manier waarop de consultants mij meenemen in hun werkzaamheden. Waar mogelijk geven collega’s mij de kans om de klant te woord te staan of iets in te richten voor de klant.

 

Daarnaast ondersteun ik de consultants bij het Simplex Service Center. Via het Service Center hebben klanten de mogelijkheid om vragen in te sturen, die de consultants oplossen. Door het beantwoorden van deze vragen of het uitvragen van informatie draag ik mijn steentje bij aan het Service Center.

Al met al zijn mijn werkzaamheden erop gericht dat ik in een korte tijd de belangrijkste onderdelen van consultancy leer. Dit is bijvoorbeeld de omgang met AFAS Software en het begeleiden en ondersteunen van klanten.Het motto van de interne opleiding is "niet meekijken, maar meedoen!"

Waarom ik bij Simplex ben gaan werken

In mijn studiejaren heb ik bij verschillende organisaties praktijkervaring op mogen doen. Na het afronden van mijn studie ging ik op zoek naar een organisatie die echt bij mij past. In deze zoektocht waren drie termen belangrijk: thuis-gevoel, ontwikkeling en meerwaarde.

Deze drie woorden heb ik gevonden bij Simplex. Simplex is een organisatie waar ontwikkeling van de organisatie, maar ook eigen ontwikkeling heel belangrijk is. Alles is erop gericht om samen verder te ontwikkelen en te groeien. Daarnaast bestaat Simplex uit een hecht, jong team waarin je je snel thuis voelt. Daarom wist ik vanaf het eerste moment dat ik in contact was met Simplex, dat dit de organisatie was waar ik wilde gaan werken.Welke uitdagingen ben ik tegengekomen en hoe ga ik hiermee om

De afgelopen periode heb ik eigenlijk weinig last gehad van uitdagingen. Naar mijn mening komt dit door de begeleiding vanuit Simplex. De eerste maanden zijn er echt op gericht om op een prettige manier te landen binnen de organisatie. Daarnaast zijn de consultants er echt op gericht om te helpen. De consultants staan altijd klaar om vragen te beantwoorden of mee te denken.Het leukste aan Consultancy Trainee zijn is

Dat is toch echt wel het aansluiten bij consultants. Tijdens deze dagen heb je echt het gevoel dat je van meerwaarde kan zijn voor het team en voor Simplex. Daarnaast zijn deze dagen heel verschillend omdat elke klant weer anders is. Hierdoor leer je steeds meer soorten organisaties, soorten processen en soorten vraagstukken kennen.Ook aan de slag als consultant bij Simplex?

© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring