Een goede AFAS inrichting is net als het optuigen van een kerstboom

Lees verder

Het begint met een goede basis
Je brengt het licht aan. De eerste stappen worden doorlopen, de boom is niet meer zo kaal en donker als die was. De verschillende delen worden nu verlicht en zichtbaar. Net als wanneer je thuis de kerstboom versiert met het gezin, wordt de klant enthousiast. Hierna komen de eerste kerstballen. Bij elke actie wordt de inrichting een stuk persoonlijker, mooier en herken je steeds meer de identiteit van de klant. Wel moet ik een tip geven: werk van onder naar boven en van achter naar voor.

De versierfase
De versieringsfase is mijn persoonlijke favoriet. In deze fase kan ik als Simplex Consultant echt het verschil maken met mijn kennis, ervaring en creativiteit. Notenkrakers, zuurstokken, slingers, engelenhaar, rendieren: het komt allemaal voorbij. De klant ziet nu daadwerkelijk het verschil. Het is net of de organisatie in de spiegeling van een kerstbal kijkt. De bedrijfskleuren komen terug en de persoonlijke processen worden zichtbaar. De contouren van facturen, loonstroken worden verlicht en e-mailberichten en signalen worden compleet mee versierd.

De basis van een nieuw begin
Midden in de organisatie staat die dan, als basis van een nieuw begin. Trots kijk ik nu al terug op alle inrichtingen van het afgelopen jaar. Ik ben verantwoordelijk voor maar liefst 20 inrichtingen, 4 optimalisaties en 8 kerstbomen. En ik ben ongelofelijk blij met de resultaten. Maar mijn taak zit er nog niet op. Net als thuis valt er wel eens een bal uit, gaat er een lampje stuk of vervang of verplaats ik hier en daar nog een bal, slinger of een proces.

Hoe dan ook ik wens iedereen ontzettend veel inrichting en versier plezier, of het nu thuis, op het werk, of in AFAS is. En mocht je hulp nodig hebben ik help je met alle liefde met versieren. Het is per slot van rekening mijn grootste passie!

De extra stap zetten in jouw AFAS inrichting?

© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring