Nico aan het woord: Er is ruimte voor ontspanning en je wordt iedere dag uitgedaagd om je kennis te verbreden en te delen met anderen.

Lees verder

Zou je jezelf willen voorstellen?

Mijn naam is Nico, 36 jaar oud en sinds oktober 2021 trotse eigenaar van een huis in Heerde. In mijn vrije tijd ben ik veelal te vinden bij de gezellige voetbalclub VV Oene. Ik speel daar in een leuk elftal, waarbij we het er allemaal over eens zijn dat de derde helft de belangrijkste is. Naast een balletje trappen ben ik al gedurende vijf jaar actief als penningmeester bij de voetbalclub. Ik hou me graag bezig met financiële vraagstukken, waardoor deze functie goed past!Sinds wanneer werk jij bij Simplex?

Het is geen grap, maar ik ben op 1 april 2021 begonnen bij Simplex als consultant. Nog geen seconde heb ik spijt gehad dat ik mijn vertrouwde baan toentertijd heb opgezegd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben lang werkzaam geweest bij een IT organisatie die met AFAS werkte. De software zelf was dus niet nieuw voor mij.Wat is het grootste verschil met je vorige werk?

Het grootste verschil tussen mijn voormalige job en mijn huidige is dat ik van ‘intern consultant’ een ‘extern consultant’ voor klanten ben geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat in het begin best spannend heb gevonden. Hoe pak je die rol en past die rol wel bij mijn persoonlijkheid?

 

Gelukkig investeert Simplex in trainingen voor hun medewerkers. Ook op het vlak van de ‘soft skills’ die je nodig hebt om consultant bij klanten te zijn, is er een reeks van 6 trainingen geweest, waarbij ik me heb aangesloten. Tijdens deze trainingen komt er niets aan bod wat met de inhoud van de software te maken heeft, dat is in het begin wel even wennen. Je krijgt handvatten voor alles wat jou tot een goede consultant maakt. Het resultaat hiervan is dat je zelfvertrouwen een boost krijgt. Hierdoor weet je niet alleen dat de inhoud goed zit, maar dat dit ook geldt voor je manier van werken en het omgaan met de klant.‘’Doordat Simplex investeert in trainingen voor hun medewerkers, voel ik me zelfverzekerd en sterk in mijn functie!’’

Kun je ons eens meenemen in je gevoel over Simplex?

Inmiddels kan ik wel met zekerheid zeggen dat ik bij Simplex helemaal op de goede plek ben neergestreken. Iedere dag is anders en dat geeft erg veel energie. Er is ruimte voor ontspanning en je wordt iedere dag uitgedaagd om je kennis te verbreden en te delen met anderen.Waar kunnen klanten jouw kennis voor gebruiken?

Ik vertelde eerder al dat ik mij graag bezig hou met financiële vraagstukken. Ook binnen mijn werk specialiseer ik mij op het ERP gedeelte. Daarmee ben ik vooral betrokken bij de financiële kant van verschillende bedrijven voor bijvoorbeeld de facturatie. Ik heb binnen bedrijven vaak contact met de financiële medewerkers, applicatiebeheerder en financiële controllers. En om het cirkeltje rond te maken; daar laat ik natuurlijk ook altijd met veel trots weten dat ik penningmeester ben van de mooiste voetbalclub van Nederland.Benieuwd naar wat Nico voor jullie kan betekenen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring