👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Inzicht in jouw AFAS omgeving

Met de nulmeting van Simplex weet je als organisatie precies waar de kansen liggen om jouw AFAS-omgeving te optimaliseren.

Benut de kansen in jouw AFAS-omgeving

Je maakt al een tijd gebruik van AFAS en als organisatie heb je waarschijnlijk niet stilgestaan. Misschien zijn er processen gewijzigd of zijn er nieuwe diensten bijgekomen. Met de nulmeting van Simplex bekijken we jouw huidige situatie en laten we zien waar de kansen liggen om jouw AFAS-omgeving nog sterker te maken. Onze AFAS-experts zijn van alle markten thuis en kunnen jou op alle vlakken helpen om het beste uit AFAS te halen.

De huidige situatie

Om te zien waar de kansen liggen maken we een analyse van jullie huidige situatie, het beginpunt. Onze ervaren consultants kunnen hier snel uit opmaken waar jullie momenteel staan en waar de quick wins te halen zijn.

Contact opnemenContact opnemen

Gewenste situatie

Zodra we eenmaal weten wat de huidige situatie is kunnen we de gewenste situatie bepalen. Onze AFAS-experts adviseren jou over mogelijke optimalisaties en denken mee in jouw proces. We implementeren nieuwe workflows samen met je team om ervoor te zorgen dat jullie de software van AFAS weer optimaal gebruiken.

Jouw gewenste situatie bepalenJouw gewenste situatie bepalen
Connect

Periodieke nulmeting

Naast een reguliere nulmeting bieden we ook de mogelijkheid om een periodieke nulmeting / quickscan te doen. We doen bijvoorbeeld jaarlijks een meting om te zien waar jullie in de AFAS-omgeving staan en waar jullie naartoe kunnen. Altijd up to date.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Benieuwd waar de kansen liggen voor jullie omgeving?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring