👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Simplex Flow

Simplex Flow is jouw krachtige automatiseringsrobot voor AFAS Software. Het laat handmatige processen verdwijnen door ze moeiteloos te automatiseren.

Lees verder

Flow

  • Beschikbaar sinds:
  • 2021
  • Processen per dag:
  • 50.000
  • Implementeren
  • Doe je zelf, samen of doen wij
  • Geschikt voor:
  • AFAS Succesbeheerders

Simplex Flow

Verder automatiseren waar AFAS stopt, dat is de reden dat we Flow hebben ontwikkeld. Met Flow maak je een ‘flow’ waarmee je bepaalde processen kunt automatiseren die binnen de standaard van AFAS niet kunnen. Hiervoor hebben we het gebruik van AFAS Connectoren eenvoudig gemaakt, zodat een AFAS applicatiebeheerder of succesbeheerder het zelf kan maken.

Denk bijvoorbeeld aan het automatisch overnemen het veld ‘E-mail werk’ van de medewerkerskaart, naar het veld UPN op de gebruiker.

Flows kun jij zelf ontwerpen, net zoals je een proces tekent in bijvoorbeeld Visio.

Eenvoudige flows klik je in een handomdraai in elkaar maar ook complexere flows met één of meerdere if/else functies, berekeningen of complexe logica zijn mogelijk in Flow.

Nog geen ervaring? Onze Certified Flow implementation Consultants staan voor je klaar!

ContactContact

Een krachtige applicatie voor al jouw behoeften.

Met Simplex Flow hebben we één krachtige motor gemaakt voor al jouw databewerking. Doordat Flow voor 3 zaken wordt gebruikt geniet je van alle voordelen. Zo is Flow door zijn conversie-mogelijkheden altijd razendsnel, door de automaatjes extreem flexibel en is het verassend connectief met andere API’s doordat het wordt ingezet als middleware voor AFAS.

MKB licentie

Simplex Flow werkt met eenvoudige abonnementen die je per maand naar beneden of naar boven bij kunt stellen. Simplex Flow is geschikt voor zowel het MKB als voor grote ondernemingen. De MKB licentie is geschikt voor kleinere organisaties (tot 250 medewerkers). De corporate licentie is geschikt voor het verwerken van grotere hoeveelheden data, en biedt uptime garanties en geautomatiseerde controles op jouw ingerichte flows.

Ook jouw systemen koppelen aan AFAS?

Neem contact met ons op Neem contact met ons op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring