­čĹő Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

AFAS Functioneel beheer

Met onze functioneel beheerders en het Simplex Service Center zijn we volledig toegewijd aan het ondersteunen van jouw organisatie. Of je nu behoefte hebt aan tijdelijke of structurele ondersteuning, Simplex staat altijd voor je klaar.  

Meer halen uit de software van AFAS

Ons team van functioneel beheerders staat altijd klaar om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van AFAS-kennis. Zelfs in het geval van tijdelijk personeelstekort kunnen we dit opvangen met een van onze specialisten. We hechten groot belang aan het soepel verlopen van bedrijfsprocessen en het waarborgen van continuïteit binnen jouw organisatie. Naast het onderhouden van jouw AFAS-omgeving en het bieden van tijdelijke ondersteuning, brengen onze consultants ook hun visie en ervaring in, die ze delen met jouw organisatie. Dit zorgt voor nieuwe inzichten en optimaal gebruik van de software.

Daarnaast begrijpen we maar al te goed dat jouw organisatie snel geholpen wil worden bij onverwachte vraagstukken. Via het Simplex Service center staan onze Functioneel beheerders klaar om je weer snel op weg te helpen, zonder dat je het werkproces hoeft te onderbreken.

Functioneel beheer

Het onderhouden van jouw AFAS-omgeving is van levensbelang. Wijzigingen in wet- en regelgeving, veranderingen vanuit jouw organisatie of nieuwe functionaliteiten vanuit AFAS; onze specialisten blijven zich continu voeden met relevante kennis en inzichten die we kunnen toepassen. Wij staan klaar om jouw organisatie te ondersteunen met deze kennis of tijdens een personeelstekort. Naast het onderhouden kijken onze consultants ook met hun visie mee naar de huidige bedrijfsprocessen en hoe deze processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Hierdoor komen de afdelingen dichter bij elkaar en worden de processen binnen jouw organisatie vertaald naar betere processen in AFAS. Op deze manier zorgen wij voor meerwaarde binnen jouw organisatie en het optimaal benutten van de mogelijkheden die de AFAS software biedt.

Tijdelijke extra inzet

Hebben jullie te maken met onderbezetting op de afdeling? Lukt het niet om een vacature ingevuld te krijgen? Simplex beschikt over een groot team aan consultants en functioneel beheerders die tijdelijk capaciteit kunnen leveren om de continuïteit van het AFAS beheer te borgen.

Simplex service center

Zelfs de beste AFAS-beheerders hebben wel eens behoefte om te sparren. Nieuwe inrichting of onderhoud aan de AFAS-omgeving? Je wilt zoveel mogelijk uit de mogelijkheden van AFAS halen. Het Simplex service center biedt een aantal uitkomsten voor deze uitdagingen. We vinden het belangrijk dat je snel geholpen wordt, zonder uit het werkproces te hoeven stappen. Het team dat voor je klaarstaat kent meerdere specialisten die ervoor zorgen dat je snel bent voorzien van antwoorden. Het enige wat je nodig hebt, is een strippenkaart.

De Simplex strippenkaart

We begrijpen dat jouw organisatie een snelle oplossing nodig heeft voor vraagstukken. Om dit effici├źnt te realiseren, hanteren wij een strippenkaartsysteem. Zodra je een strippenkaart bij ons aanschaft, kun je op elk gewenst moment een vraagstuk voorleggen aan ons servicecentrum. Onze functioneel beheerders gaan direct aan de slag om jouw vraagstuk zo snel mogelijk op te lossen, zodat je weer optimaal gebruik kunt maken van de AFAS-omgeving binnen jouw organisatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring