3 dagen op basis van de standaard van AFAS

InSite als intranet

Één portaal voor iedereen binnen je organisatie met daarin alle bedrijfsinformatie, documenten en processen die nodig zijn om je werk te kunnen doen.

Ik wil meer informatie

Aandachtspunten

Registreren van verlofdagen

Registreren van verlofdagen is natuurlijk een belangrijke, maar denk ook aan bijvoorbeeld sociale voordelen door het beschikbaar stellen van een Smoelenboek of verjaardagen te publiceren. Het helpt om mensen te verbinden; met elkaar, de organisatie en de strategie.

Vanuit huis werken

Zeker nu, maar ook na Corona zullen veel mensen vanuit huis blijven werken. Des te belangrijker is om ze te betrekken met een goed en leuk Intranet wat via internet overal beschikbaar is!

Nieuwsberichten

Door het publiceren van berichten of documenten betrek je de medewerkers meer bij je organisatie; dit kunnen naast berichten m.b.t. bedrijfsvoering ook sociale berichten zijn, zoals bijvoorbeeld Lief & Leed, Jubilea of evenementen.

Processen

De werkprocessen liggen vast in de verschillende workflow's - vanuit Insite combineer je deze taken met de sociale kant van jouw eigen Intranet.

Eén intern communicatie middel

Gebruik Insite zo veel mogelijk als centraal communicatie middel. Hierdoor ontstaat één overzichtelijke, veilige en beter beheersbaar Intranet. Geheel in je eigen kleuren en met je eigen logo en foto's.

Wat hebben we nodig als je dit samen met ons gaat inrichten?

Zorg voor een goede en juiste stroom informatie. Wissel zakelijk informatie af met sociale berichten Daarmee vergroot je het draagvlak bij de medewerkers en de kwaliteit van het Intranet als jouw interne communicatie middel. Wat is voor jullie belangrijke informatie die je zou willen delen?

Als je binnen Insite gebruik maakt van je eigen logo, kleuren en foto's, dan creëer je een herkenbare huisstijl voor de medewerkers. Dit zal vervolgens weer bijdragen in de acceptatie van het gebruik van het Intranet.

Wat levert het op?

  • Alle nieuwsberichten, taken, documenten, rapportages en werkprocessen beschikbaar vanuit 1 centrale bron
  • Het is veel efficiënter werken en daarmee gaat de productiviteit omhoog
  • Medewerkers zijn meer betrokken bij je organisatie en daarmee zal ook de medewerkerstevredenheid omhoog gaan
InSite als intranet inrichtenNeem contact met ons op

InSite als intranet laten inrichten voor jouw organisatie?

Neem contact op Neem contact op