3 dagen op basis van de standaard van AFAS

Onboarding

Binden en boeien van nieuwe medewerkers! Voor veel organisaties is onboarding een HOT-item. En terecht! Hoe geef je de nieuwe medewerker de juiste begeleiding? Voor zowel de medewerker als de organisatie is het van belang, dat hij/zij zich zo snel mogelijk thuis voelt. Hoe doe je dat in tijden van Corona maatregelen en thuiswerken?

Ik wil meer informatie

Zo voelt de medewerker zich snel thuis in de organisatie

Alle informatie centraal op InSite

Het gehele onboarding proces met alle taken voor de nieuwe medewerkers staat op InSite. Met een goed onboarding programma kunnen nieuwe medewerkers sneller productief zijn, voelen ze zich meer betrokken en voelen ze zich sneller thuis in de organisatie.

Inwerken van de nieuwe medewerkers

Door een gestroomlijnd inwerktraject vast te leggen in AFAS structureer je jouw inwerktraject. De nieuwe medewerker is hierdoor een stuk zelfstandiger tijdens zijn eerste werkdagen en hierdoor zorg je voor minder werkdruk bij de leidinggevende.

Onboarding in InSite

Wat moeten de nieuwe medewerkers allemaal weten over jullie organisatie? Wat wil je ze meegeven? Wat wil je met ze delen? Denk aan belangrijke nieuwsberichten, videoboodschappen, handboeken, handige weetjes en reglementen. Zorg voor inspirerende content, want dit is jullie visitekaartjes en een eerste indruk maak je maar één keer.

Welke Workflows wil je inzetten?

Heb je een overzicht van de processen? Welke mensen zijn betrokken bij het inwerken van de nieuwe medewerker? Wat zijn de verwachtingen van de nieuwe medewerker?

Medewerker logt in op AFAS InSite

Medewerker bekijkt welkomstpagina

Medewerker controleert gegevens

Medewerker doorloopt het proces

Medewerker is ingewerkt

Wat levert het op?

  • Digitale onboarding - niets meer op papier!
  • Vaste werkwijze voor iedere nieuwe medewerker
  • Overzicht en controle op het gehele proces
  • Directe kennismaking met InSite
Onboarding inrichtenNeem contact met ons op

Tip van simplex

"Verras deze nieuwe collega door bijvoorbeeld voor de eerste werkdag een pakketje te versturen met een "Welkom aan boord" attentie."

Call to action titel