šŸ‘‹ Liever direct een projectmanager spreken?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

De perfecte AFAS beheerorganisatie

Ben jij je ervan bewust dat iedere organisatie een vorm van beheer nodig heeft? Wij begrijpen als geen ander dat iedere organisatie een andere behoefte heeft. Een beheerorganisatie is net zo belangrijk als de implementatie, misschien nog wel belangrijker. In hoeverre staat jouw beheerorganisatie als een huis?

Een AFAS beheerorganisatie is van essentieel belang

Bij Simplex delen we de visie dat een organisatie een omgeving moet creƫren waarin voortdurende verbetering mogelijk is voor AFAS processen en functionaliteiten. Hierbij is de AFAS beheerorganisatie een essentieel onderdeel dat bijdraagt aan de automatisering van bedrijfsprocessen. Stel je eens voor dat jouw beheerorganisatie net zo solide en betrouwbaar is als het fundament van een huis. Wat als je zou kunnen streven naar een gestroomlijnde beheerstructuur die niet alleen ondersteunt, maar ook de groei van je organisatie bevordert?

Hoe werken wij

We starten met de intake. Daarin bespreekt de manager beheerteam, samen met jou, de huidige situatie en de gewenste situatie. We beoordelen of jouw organisatie genoeg beheercapaciteit in huis heeft. Samen bekijken we hoe beheervragen binnenkomen en stellen een beheer- & ontwikkelkalender op.

Direct een projectmanager spreken?Direct een projectmanager spreken? Contact opnemenContact opnemen

Jouw eigen coƶrdinator

Voor het opzetten van de AFAS beheerorganisatie is een coƶrdinator van groot belang. De coƶrdinator stuurt, creƫert voorwaarden en stimuleert jouw medewerkers om de doelstellingen te behalen. Dit draagt bij aan automatisering van processen en optimalisatie van AFAS. Samen bepalen we een duidelijke richting zodat de teamleden begrijpen wat de doelstellingen zijn en welke rol zij hierin spelen.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op
AFAS Payroll specialisten bij Simplex

Een vast aanspreekpunt

Op basis van de beheercapaciteit krijg je een vaste beheerder toegewezen. Dit bied je een stabiel en vertrouwd aanspreekpunt binnen het AFAS-beheerteam. Zo begrijpen we jouw AFAS omgeving goed en ondersteunen we jou bij het bereiken van jouw doelen, zowel op korte als lange termijn. De beheerder leert jouw organisatie grondig kennen, om jouw doelstellingen goed te kunnen vertalen naar advies en implementatie. We hechten veel waarde aan de onafhankelijke positie van de beheerder, wat zorgt voor voortdurende ontwikkeling van AFAS en jouw medewerkers.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Een samenwerking voor de lange termijn

We zorgen ervoor dat de kennis van jouw medewerkers groeit door middel van training on the job. De toegewezen beheerder werkt intensief samen met key-users, waardoor zij waardevolle kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van AFAS en procesoptimalisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een continu verbeterde AFAS-omgeving en stelt jouw key-users in staat om steeds zelfstandiger te werk te gaan. Zo profiteert je niet alleen van onze expertise, maar wordt ook het kennisniveau binnen de organisatie vergroot. Dit leidt tot een duurzame en succesvolle samenwerking met Simplex.

Neem contact opNeem contact op
Maries Payroll consultant AFAS

Op zoek naar een projectleider voor jouw AFAS project?

Neem contact op Neem contact op
© 2023 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring