šŸ‘‹ Liever direct een projectmanager spreken?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

De perfecte AFAS beheerorganisatie

Ben jij je ervan bewust dat iedere organisatie een vorm van beheer nodig heeft? Wij begrijpen als geen ander dat iedere organisatie een andere behoefte heeft. Een beheerorganisatie is net zo belangrijk als de implementatie, misschien nog wel belangrijker. In hoeverre staat jouw beheerorganisatie als een huis?

Een AFAS beheerorganisatie is van essentieel belang

Bij Simplex delen we de visie dat een organisatie een omgeving moet creƫren waarin voortdurende verbetering mogelijk is voor AFAS processen en functionaliteiten. Hierbij is de AFAS beheerorganisatie een essentieel onderdeel dat bijdraagt
aan de automatisering van bedrijfsprocessen. Stel je eens voor dat jouw beheerorganisatie net zo solide en betrouwbaar is als het fundament van een huis. Wat als je zou kunnen streven naar een gestroomlijnde beheerstructuur die niet alleen ondersteunt, maar ook de groei van je organisatie bevordert?

Hoe werken wij

We starten met de intake. Daarin bespreekt de manager beheerteam van Simplex samen met jouw organisatie de huidige situatie en de gewenste situatie. We beoordelen de huidige beheercapaciteit. Vervolgens bekijken we samen hoe beheervragen opgepakt moeten worden en stellen een beheer- & ontwikkelkalender op. Daarnaast staat kennisdeling en borging van kennis centraal. AFAS zelf in beheer nemen is het doel!

Contact opnemenContact opnemen

Jouw eigen coƶrdinator

Voor het opzetten van de AFAS beheerorganisatie is een coƶrdinator van groot belang. Simplex stelt een beheer coƶrdinator aan. De coƶrdinator stuurt, ondersteunt en ontwikkelt jouw medewerkers voor een solide beheerorganisatie. Dit draagt bij aan automatisering van processen en optimalisatie van AFAS. Samen bepalen we een duidelijke richting zodat de teamleden begrijpen wat de doelstellingen zijn en welke rol zij hierin spelen.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op
AFAS Payroll specialisten bij Simplex

Een vast aanspreekpunt

Op basis van de beheercapaciteit krijg je een vaste beheerder toegewezen. Dit bied je een stabiel en vertrouwd aanspreekpunt binnen het AFAS-beheerteam. Zo begrijpen we jouw AFAS omgeving goed en ondersteunen we jou bij het bereiken van jouw doelen, zowel op korte als lange termijn. De beheerder leert jouw organisatie grondig kennen zodat jouw doelstellingen goed vertaald kunnen worden naar juist advies en goede implementatie. We hechten veel waarde aan de onafhankelijke positie van de beheerder. Dit zorgt voor voortdurende ontwikkeling van jouw AFAS omgeving Ć©n jouw medewerkers.

Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Een samenwerking voor de lange termijn

We zorgen ervoor dat de kennis van jouw medewerkers groeit door middel van training on the job. De toegewezen beheerder werkt intensief samen met key-users, waardoor zij waardevolle kennis en vaardigheden opdoen op het gebied van AFAS en procesoptimalisatie. Deze samenwerking draagt bij aan een continu verbeterde AFAS-omgeving en stelt jouw key-users in staat om steeds zelfstandiger te werk te gaan. Zo profiteert je niet alleen van onze expertise, maar wordt ook het kennisniveau binnen de organisatie vergroot. Dit leidt tot een duurzame en succesvolle samenwerking met Simplex.

Neem contact opNeem contact op

Op zoek naar een projectleider voor jouw AFAS project?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring