šŸ‘‹ Liever direct een projectmanager spreken?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Intern projectmanagement voor een succesvol AFAS project

Intern projectmanagement voor een implementatieproject omvat het proces van het plannen, organiseren, uitvoeren en controleren van alle activiteiten die nodig zijn om de AFAS Software succesvol te implementeren in een organisatie.

Een interne projectleider met alle kennis om jouw AFAS project in goede banen te leiden

Als intern projectleider bij een implementatie zijn wij gericht op het leiden en coƶrdineren van alle aspecten van het project, vanaf de voorbereiding tot de afronding. Hierbij streven we naar het succesvol behalen van de projectdoelstellingen en het waarborgen van een effectieve en efficiƫnte implementatie van AFAS Software binnen de organisatie. Hieronder lichten we de meest belangrijkste stappen en aspecten van intern projectmanagement uit: Projectplanning & projectanalyse, configuratie & aanpassing, training & testen, ondersteuning& nazorg en ten slotte de evaluatie.

Projectplanning en Analyse

Tijdens de projectplanning en analyse gaan we de doelen definiƫren, stellen we gezamenlijk het team samen en bepalen we de planning. Bij de procesanalyse nemen we je huidige processen door en optimaliseren waar nodig.

Configuratie en aanpassing

We passen jouw AFAS omgeving aan om zodat deze naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Maries AFAS Payroll consultant

Training en testen

Tijdens de training nemen we jullie medewerkers mee om zoveel mogelijk te leren over AFAS, hierbij testen we uitgebreid in de testomgeving op de correcte werking voordat we workflows live gaan zetten

Ondersteuning en nazorg

We bieden uitgebreide ondersteuning en nazorg voor jouw project zodat jouw AFAS-omgeving op rolletjes blijft lopen. Daarnaast monitoren het gebruik en lossen we eventuele problemen op via het Simplex Service center.

Op zoek naar een projectleider voor jouw AFAS project?

Neem contact op Neem contact op
© 2023 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring