👋 Liever direct een projectmanager spreken?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

AFAS succesvol live brengen

Met een sterke projectbegeleiding bij jouw AFAS implementatie maken onze AFAS experts het verschil binnen jouw organisatie.

Een structurele aanpak bij jouw AFAS implementatie

Goed nieuws! Je hebt gekozen voor de software van AFAS; een gouden stap! De implementatie van een nieuw systeem kent veel uitdagingen. De consultants van Simplex werken tijdens de implementatie intensief met jullie samen om deze uitdagingen om te zetten naar oplossingen. We starten met een projectintake waar we de basis leggen voor een succesvolle implementatie. Vervolgens bepalen we de inrichting aan de hand van de best-practice vanuit AFAS. Onze projectmanagers stellen een duidelijke structuur op zodat jouw AFAS-implementatie een succes word.

Altijd een AFAS expert die voor jou klaar staat

Bij Simplex begrijpen we dat een soepele AFAS-implementatie van cruciaal belang is. Of het nu gaat om het testen van nieuwe bedrijfsprocessen, het opstellen van een veranderplan of het uitrollen van een communicatieplan. Onze AFAS-experts staan voor jou klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces.

Plan een kennismaking inPlan een kennismaking in

Wat je van ons kunt verwachten

Iedere organisatie is uniek en verdient een bewezen aanpak, daarom gebruiken we SIMPLR. Onze ervaren projectmanagers werken nauw samen met jouw team om de planning en voortgang te borgen. Hierdoor zorgen we voor een gedetailleerd projectplan dat alle aspecten van de implementatie omvat. Van tijdlijnen en mijlpalen tot resourceplanning en risicobeheer.

Direct een kennismaking inplannenDirect een kennismaking inplannen
Simplex-pm

We begeleiden jou van A tot Z

Onze projectmanagers zijn ervaren in het aanpakken van complexe uitdagingen en zullen jouw team begeleiden bij elke stap van het proces. De AFAS-experts van Simplex zijn een verlengstuk van jouw team en zorgen ervoor dat alle betrokkenen op één lijn zitten. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van het eindresultaat. Daarom voeren we voortdurend controles uit om ervoor te zorgen dat de implementatie voldoet aan de hoogste normen. Onze betrokkenheid stopt niet zodra het project is opgeleverd. We bieden nazorg en ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw organisatie het maximale uit de implementatie haalt.

Plan een kennismaking inPlan een kennismaking in
Begeleiding van A-Z

Waarom kiezen voor Simplex?

Simplex is een gecertificeerde AFAS partner voor talloze organisaties als het gaat om projectmanagement en implementatieondersteuning. Met jarenlange ervaring en bewezen successen staan we garant voor resultaten die het verschil maken. Onze klantgerichte aanpak en toewijding zorgen ervoor dat we altijd succes behalen.

Plan een kennismakingPlan een kennismaking
Connect

Op zoek naar projectmanagement bij jouw implementatie?

Neem contact met ons op Neem contact met ons op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring