👋 Salarisadministratie uitbesteden?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Uitbesteden van de salarisadministratie

Meer zekerheid en minder kopzorgen? Simplex payroll biedt kwaliteit, continuïteit en besparing binnen jouw organisatie aan de hand van de software van AFAS.

Ondersteuning bij jouw salarisverwerking

Wij kunnen jouw AFAS-omgeving inrichten, optimaliseren, ondersteunen of volledig ontzorgen op het gebied van salarisverwerking aan de hand van AFAS payroll. Het uitbesteden van de salarisvewerking kan strategisch een interessante keuze zijn voor jouw organisatie. Ons team van payroll specialisten staan elke dag klaar om jouw vraagstukken over AFAS payroll uit handen te nemen. Zo weet jij zeker dat de salarisadministratie secuur wordt uitgevoerd en ben je iedere maand gegarandeerd van kwaliteit, continuïteit en besparingen.

Direct naar de pakkettenDirect naar de pakketten

Payroll ondersteuning

Een gestroomlijnde salarisverwerking is van groot belang voor jouw bedrijfsvoering. Als organisatie wil je uitstralen dat de salarisadministratie staat als een huis en tijdig kunt anticiperen op nieuwe afspraken binnen de organisatie. Moeilijkheden zoals onderbezetting kunnen ervoor zorgen dat je een partner in de salarisadministratie kunt gebruiken. Het uitbesteden van de salarisadministratie is strategisch een interessante keuze voor jouw organisatie. Simplex helpt om strategische keuzes te maken binnen de salarisverwerking en om samen met de organisatie vooruit te kijken. Wij maken gebruik van de software van AFAS en combineren de laatste ontwikkelingen met de salarisadministratie van jouw organisatie. Onze Payroll-experts staan elke dag klaar om vraagstukken uit handen te nemen. Naast de correcte verwerking van de salarissen maken we de organisatie sterker door kennisoverdracht van AFAS Payroll aan jouw organisatie. Wij garanderen iedere maand kwaliteit, continuïteit en besparing. Heb je een vraag over de salarisverwerking, optimalisatie of inrichting van AFAS Payroll? Simplex Payroll helpt je graag.

Volledig ontzorgen

Op maandelijkse basis verlonen wij al meer dan 20.000 medewerkers van onze klanten. Deze klanten kiezen ervoor om AFAS Payroll volledig uit te besteden en kunnen zich zo volledig storten op de hoofdzaken. Onze AFAS payroll specialisten investeren continu in kennis op het gebied van salarisadministratie. Zo is iedere payroll specialist is in het bezit van een PDL of VPS diploma. Daarmee zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en de toepassing hiervan binnen de software van AFAS. Als jij kiest voor het volledig uitbesteden en ontzorgen op het gebied van de salarisadministratie ben je verzekerd van kwaliteit, continuïteit en besparingen.

Tijdelijke extra capaciteit

Een zieke medewerker, een medewerker of verlof of een vacature die nog niet ingevuld is. Simplex levert kwalitatieve tijdelijke inzet om deze gaten op te vullen.

Johan van den Berg

Onze payroll pakketten

Behoefte aan uitbesteding van de AFAS salarisverwerking? Met onze gestandaardiseerde Payroll pakketten bieden we optimale ondersteuning voor een vast bedrag per maand.

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring