👋 Kan ik je ergens mee helpen?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Één overzichtelijk systeem waarmee nog efficiënter gewerkt kan worden

Lees verder
 • Branche:
 • Marketing & Reclame
 • Aantal medewerkers:
 • 100
 • Gebruikt AFAS sinds:
 • 2019
 • Software gebruik:
 • HRM & Payroll
 • Gevestigd in:
 • Breda
 • Geïnterviewde
 • Judith Kerstens

Zou je een korte introductie willen geven over jezelf en je werkzaamheden?

Mijn naam is Judith Kerstens, ik werk nu 2 jaar met veel plezier bij Grizzly New Marketing als HR Adviseur. In deze functie heb ik een divers takenpakket en ben ik verantwoordelijk voor onder andere de werving & selectie, loopbaanbegeleiding, coaching en opleidingen, salarisadministratie, ziekteverzuimregistratie en wagenparkbeheer.

Zou je een korte introductie willen geven over het bedrijf en de werkzaamheden?

Grizzly new marketing is een gespecialiseerd SEO marketing bureau in Breda. Daarnaast zijn wij ook Selected Premier Partner van Google. Dit houdt in dat we samen met Google sparren om het best mogelijke resultaat voor onze klanten neer te zetten. Dit biedt onze medewerkers de mogelijkheid om daadwerkelijk een kijkje te nemen in de keuken van Google en deel te nemen aan mooie incentive programma’s van Google. We zijn een snelgroeiend online marketingbureau waar meer dan 100 personen fulltime werkzaam zijn. Al sinds 2001 ondersteunen wij nationaal en internationaal opererende klanten om zichzelf online beter te profileren via zoekmachine marketing (SEO).

Sinds wanneer gebruiken jullie de software van AFAS?

Sinds januari 2019 maken wij als organisatie gebruik van AFAS HRM/Payroll en AFAS InSite. In eerste instantie maakte we enkel gebruikt van AFAS om de personeelsdossiers te digitaliseren en voor de salarisadministratie.

Wat heeft Simplex ingericht binnen jullie organisatie?

Voor Grizzly New Marketing heeft Simplex ondersteuning geboden bij het inrichten en implementeren van het werving en selectieproces binnen AFAS HRM. Daarnaast hebben zij samen met ons de InSite geoptimaliseerd, de gesprekkencyclus ingericht en biedt Simplex Payroll ondersteuning bij de loonadministratie.

Hoe hebben jullie de samenwerking met Simplex ervaren?

Vanuit onze kant hebben we de samenwerking met Simplex als prettig ervaren. Het contact loopt over het algemeen vrij soepel en snel. Daarnaast heb ik het idee dat ik bij hen altijd met mijn vragen over AFAS terecht kan. Al is het antwoord niet altijd direct voor handen, dan proberen ze bij Simplex toch altijd verder te kijken om mij verder te helpen als klant.

Hoe zijn jullie omgegaan met de verandering binnen de organisatie?

De implementatie van het stukje werving en selectie had alleen specifiek invloed op de werkwijze van onze HR-afdeling. De verandering in werkwijze was daardoor dus makkelijker te managen.

Wat waren de grootste uitdagingen binnen het traject?

De grootste uitdaging zat hem in de inrichting van Werving & Selectie. Hiervoor moesten we namelijk kritisch gaan kijken naar hoe het hele W&S proces op dat moment binnen onze organisatie verliep. Een aantal bestaande processen moesten hierdoor ook veranderd worden en worden aangepast naar de nieuwe werkwijze.

Wat zijn de resultaten van de implementatie en-of optimalisatie?

Momenteel moeten we nog daadwerkelijk live gaan met het stukje werving en selectie. Dus de echte resultaten kan ik nog niet delen vanuit de ervaring. Maar de verwachting is dat deze implementatie een efficiëntieslag zal zijn in het recruitment proces. Zo kunnen we bijvoorbeeld voortaan alle kandidaten op 1 plek terugvinden. En met slechts 1 klik kunnen kandidaten een bevestigingsmail ontvangen. Dit zal ervoor zorgen dat wij minder tijd kwijt zijn met deze administratieve handelingen. Op deze manier kunnen we door het gebruik van één overzichtelijk systeem dit proces in de toekomst efficiënter laten verlopen. Hierdoor zal er meer tijd over blijven om ons bezig te houden met advies, visie en beleid binnen de organisatie, in plaats van de afhandeling van administratieve taken.

Gerelateerde artikelen

Ook benieuwd naar wat Simplex voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring