Sven aan het woord: De brug tussen vraag en expertisešŸ’”

Lees verder

"Bij Simplex is elke dag anders," begint Sven van der Werff met een glimlach. Sven werkt als Sales Consultant bij Simplex en heeft als missie om de brug te slaan tussen organisaties die werken met AFAS software en de specialisten die de ins en outs van AFAS kennen.

Een typische werkdag voor Sven

Svenā€™s dagen variĆ«ren van het analyseren van klantbehoeften tot het presenteren van op maat gemaakte oplossingen. “Mijn rol draait om het begrijpen van de uitdagingen waar organisaties tegenaan lopen en het koppelen van die uitdagingen aan de juiste expertise binnen onze organisatie. Of het nu gaat om HR, Payroll, Finance of ERP, wij hebben de kennis in huis om een passende oplossing te bieden.”

 

Sven heeft dagelijks contact met verschillende (potentiĆ«le) klanten. Hij luistert naar hun wensen en vertaalt deze naar concrete oplossingen. “Het is essentieel om te weten wat de klant Ć©cht nodig heeft,” zegt hij. “Daarom is een goed gesprek de basis van mijn werk. Pas als je echt begrijpt waar de klant tegenaan loopt, kun je de juiste oplossing bieden.”



De kracht van AFAS software

Voor Sven is de veelzijdigheid van AFAS software een belangrijk punt. “AFAS is enorm krachtig en biedt oplossingen voor tal van bedrijfsprocessen. Het kan een organisatie echt verder helpen, mits het goed wordt ingezet.” Zijn rol is dan ook om ervoor te zorgen dat klanten het maximale uit hun software halen. “We streven ernaar om klanten te laten profiteren van de volledige functionaliteit van AFAS. Dat betekent dat we verder gaan dan alleen de implementatie; we zorgen ervoor dat de software echt optimaal gaat werken voor de klant.”



Diepgaande kennis van AFAS

Sven’s expertise van AFAS software komt niet zomaar uit de lucht vallen. “Ik heb zelf bij AFAS gewerkt en daar de software van binnen en van buiten leren doorgronden,” vertelt hij trots. “Die ervaring neem ik elke dag mee in mijn werk bij Simplex.” Deze diepgaande kennis zorgt ervoor dat hij de vertaling van de klantvraag naar de Simplex consultants perfect in kaart kan brengen. Hierdoor verloopt het proces bij de klant vanaf het begin af aan soepel, en voorkom je verborgen uitdagingen.



Samenwerking als sleutel tot succes

ā€œDe samenwerking binnen Simplex is heel erg belangrijk,ā€ benadrukt Sven. “We hebben een team van specialisten die elk hun eigen expertise hebben. Het mooie is dat we die expertise kunnen combineren om zo tot de beste oplossing voor de klant te komen. We werken echt samen als Ć©Ć©n team.” Dit teamgevoel is volgens Sven cruciaal voor het succes van Simplex. “Iedereen is bereid elkaar te helpen en dat voelt de klant. Dat maakt het werken hier zo bijzonder.”



De uitdaging en voldoening van Svenā€™s werk

De grootste uitdaging in zijn werk? Voor Sven is dat het vinden van de perfecte match tussen klantbehoefte en oplossing. “Elke klant is anders en dat maakt mijn werk zo uitdagend en interessant. Het is een geweldig gevoel als je ziet dat de oplossing die je hebt voorgesteld echt een verschil maakt voor de klant.”

 

Sven is duidelijk gepassioneerd over zijn werk en over de mogelijkheden die AFAS software biedt. Met zijn inzet en expertise helpt hij organisaties om hun processen te optimaliseren en hun doelen te bereiken. Bij Simplex is hij de verbindende factor die zorgt voor succes, zowel voor de klant als voor het team.

 

Wil je meer weten over hoe Simplex je kan helpen met AFAS software? Neem contact op met Sven van der Werff en ontdek de mogelijkheden!



Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op! Neem contact met ons op!
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring