👋 Salarisadministratie uitbesteden?
Johan van den Berg Accountmanager Plan direct een kennismaking! Plan direct een kennismaking!

Uitbesteden van de salarisadministratie

Wil je meer zekerheid en minder zorgen? Simplex Payroll garandeert kwaliteit, consistentie en kostenbesparingen voor jouw organisatie dankzij het gebruik van AFAS-software.

Ondersteuning bij jouw salarisverwerking

Wij bieden uitgebreide ondersteuning voor jouw AFAS-omgeving op het gebied van salarisverwerking. Of het nu gaat om inrichting, optimalisatie, ondersteuning of volledige ontzorging met behulp van AFAS payroll, wij staan voor je klaar. Het uitbesteden van de salarisverwerking kan een strategische keuze zijn voor jouw organisatie. Ons team van payroll specialisten staat dagelijks paraat om al jouw vragen over AFAS payroll te beantwoorden en uit handen te nemen. Hierdoor ben je verzekerd van een nauwkeurige salarisadministratie en kun je elke maand rekenen op kwaliteit, consistentie en besparingen.

Direct naar de pakkettenDirect naar de pakketten

Payroll ondersteuning

Een efficiënte salarisverwerking vormt een cruciaal onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Als organisatie wil je dat de salarisadministratie goed georganiseerd is en dat je snel kunt inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie. Uitdagingen zoals onderbezetting kunnen aanleiding geven om een partner in te schakelen voor de salarisadministratie. Het uitbesteden van dit proces is een strategische overweging die veel voordelen kan bieden voor jouw organisatie. Simplex staat klaar om te helpen bij het nemen van strategische beslissingen met betrekking tot de salarisverwerking en om samen met jouw organisatie vooruit te kijken. Wij maken gebruik van de geavanceerde AFAS-software en integreren de laatste ontwikkelingen naadloos in de salarisadministratie van jouw organisatie.

Direct contact opnemenDirect contact opnemen

Volledig ontzorgen

Elke maand verwerken wij de salarisadministratie voor meer dan 20.000 medewerkers van onze klanten. Deze klanten vertrouwen op onze volledige uitbesteding van AFAS Payroll, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun kernactiviteiten. Onze AFAS payroll specialisten investeren voortdurend in hun kennis van salarisadministratie. Elke payroll specialist beschikt over een PDL of VPS diploma, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving en de toepassing daarvan binnen de AFAS-software. Als jij ervoor kiest om de salarisadministratie volledig aan ons uit te besteden en te laten ontzorgen, kun je rekenen op gegarandeerde kwaliteit, consistentie en besparingen.

Direct contact opnemenDirect contact opnemen

Tijdelijke extra capaciteit

Of het nu gaat om een zieke medewerker, een collega op verlof of een nog niet ingevulde vacature, Simplex staat klaar om te voorzien in hoogwaardige tijdelijke inzet. Onze gespecialiseerde teamleden nemen naadloos de taken over en zorgen ervoor dat de werkzaamheden ononderbroken doorgaan. We begrijpen het belang van een soepel draaiende operatie en zetten ons in om jouw bedrijf draaiende te houden, zelfs in uitdagende situaties. Met Simplex kun je rekenen op betrouwbare en deskundige ondersteuning wanneer je deze het hardst nodig hebt.

Direct contact opnemenDirect contact opnemen
Johan van den Berg

Onze payroll pakketten

Op zoek naar uitbesteding van de salarisverwerking in AFAS? Met onze gestandaardiseerde Payroll pakketten bieden we uitstekende ondersteuning tegen een vast maandelijks tarief.

Meer informatie over onze oplossingen?

Neem contact op Neem contact op
© 2024 Simplex Consultancy Algemene voorwaarden Privacy verklaring